HomeStiriBusiness & TehnologieONVIF sponsorizează IFSEC International 2017
onvif-sponsorizeaza-ifsec-international-2017

ONVIF sponsorizează IFSEC International 2017

onvif-sponsorizeaza-ifsec-international-2017ONVIF (Open Network Video Interface Forum) a anunțat recent că sponsorizează expoziția de securitate IFSEC International 2017 care are loc la Londra în perioada 20-22 iunie.

Anul acesta peste 27.000 de profesioniști în securitate sunt așteptați la IFSEC International. Sponsorul ONVIF este lider în standardizarea la nivel global a produselor de securitate fizică IP, scrie securityinfowatch.com.

„Expozțiile ca IFSEC International oferă comunității de securitate oportunitatea de a vedea cum membrii susțin interfața ONVIF pentru a permite implementarea de soluții inovative și foarte interesante unei largi serii de piețe, de la atașarea cu ușurință a imaginilor video de informații ale punctelor de vânzare pentru retail la legarea camerelor video din trafic cu sistemele de management video ale orașului pentru o securitate mai cuprinzătoare,” a declarat Jonathan Lewit, membru al comitetului de Comunicare din cadrul ONVIF. „Aceste dezvoltări subliniază numai cât de rapid Internet of Things crește și rolul vital pe care standardele continuă să îl aibă în progresul evoluției.”

ONVIF va sponsoriza cafeneaua IFSEC, unde participanții  se vor putea așeza și găsi materiale educative despre ONVIF. ONVIF va fi reprezentat de 79 de companii membre care își expun produsele la IFSEC International anul acesta.

Una dintre nevoile cele mai întâlnite pentru dezvoltatori de camere video IP și a utilizatorilor finali este o interfață comună care permite conectarea tehnologiilor de la diverși producători, de azi și de mâine. Această interfață împiedică utilizatorii să fie blocați pe folosirea unor soluții de la un singur producător și să fie legați de acel producător pentru întreaga durată de viață a sistemului, scrie ifsec.events.

Folosirea de produse conforme cu standardele ONVIF poate reduce semnificativ din timpul acordat creării și intalării, de când dispozitivele și clienții folosesc interfațele ONVIF în locul unor integrări de software unice între anumite dispozitive, precum camerele video și controlul ușii și aplicații ca control acces și software de management video al camerelor.

Profilele curente al ONVIF includ Profile S pentru redarea de imagini video și audio de la camere IP, acoperind transmiterea de imagini video și audio, controlul pan-tilt-zoom și releu de ieşire, și configurarea video și difuzarea multiplă. Profile G pentru stocarea de tip edge și recuperare include cerința de configurare și controlul înregistrării de la dispozitivele conforme, precum și recepționarea fluxurilor audio și de metadate. Profile C este destinat control accesului IP și acoperă informațiile despre locație și configurare, administrarea evenimentelor și alarmelor și controlul accesului la uși. Profile Q este cel mai nou profil și a fost creat pentru a oferi o ușoară configurare a dispozitivelor și securitate avansată. Profile A este destinat configurării control accesului și este progamat să fie emis  în timpul verii lui 2017.

 

 

 

Share With: