HomeStiriBusiness & TehnologieOnSSI oferă companiilor un ghid pentru atenuarea atacurilor cibernetice

OnSSI oferă companiilor un ghid pentru atenuarea atacurilor cibernetice

OnSSI, compania care oferă Ocularis 5 VMS, a anunțat lansarea unui ghid pentru întărirea rețelelor folosite de sistemele de supraveghere video.

OnSSI, compania care oferă Ocularis 5 VMS, a anunțat lansarea unui ghid pentru întărirea rețelelor folosite de sistemele de supraveghere video. Ghidul, numit “Hardening Guide for Networked Video Surveillance Systems”, este unul gratuit și oferă recomandări specifice pentru îmbunătățirea sistemelor de supraveghere video prin aplicarea unor măsuri de securitate cibernetică create pentru a ajuta la prevenirea și protejarea sistemelor de potențialele amenințări, scrie asmag.com.

„Îmbunătățirea continuă a tehnologiei video, împreună cu evoluția amenințărilor, face ca întărirea sistemelor de supraveghere să fie un proces necesar și continuu,” spune Ken LaMarca, vicepreședinte al departamentului de vânzări și marketing la OnSSI. „Suntem bucuroși să oferim aceast ghid cuprinzător pentru a ajuta companiile să reducă riscul unor atacuri cibernetice.”

Această resursă gratuită oferită de OnSSI a fost creată pe baza recomandărilor Center for Internet Security (CIS) și a ghidului Critical Security Controls. CIS este o organizație non-profit a cărei misiune este de a proteja organizațiile publice și private de amenințări cibernetice. Pe măsură ce riscurile evoluează, CIS își actualizează recomandările cuprinse în documentul Critical Security Controls. Documentul a fost actualizat ultima oară în martie 2018, trecând de la versiunea 6.1 la versiunea 7, precizează securityinfowatch.com.

Ghidul publicat de OnSSI este un alt mod de abordare a securității cibernetice. Platforma VMS Ocularis a OnSSI are ca prioritate securitatea cibernetică și folosește criptarea și actualizarea software ca măsuri de protecție a rețelei.

Hardening Guide for Networked Video Surveillance Systems al OnSSI include sfaturi legate de parole, colaborarea dintre departamente IT și HR și actualizările de securitate pentru aplicații software și firmware. De asemenea, include și cele mai bune practici de securitate cibernetică standard și avansate pentru xamre, servere, stații de lucru și rețele.

Share With: