[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

OnSSI: Ce s-a îmbunătățit la versiunea 5.4 a Ocularis VMS

On-Net Surveillance Systems a prezentat de curând versiunea 5.4 a Ocularis, cea mai nouă versiune a software-ului de video management (VMS).

Această nouă versiune extinde și mai mult abilitatea produsului de a oferi utilizatorilor finali o plaformă de video management cuprinzătoare și încă ușor de folosit care găzduiește cele mai noi trenduri din industrie și exține acoperirea activă, scrie facilityexecutive.com.

Ocularis este o platformă VMS deschisă. Permite utilizatorilor să înregistreze imagni video de pe camere analog și de pe camere IP de rețea și poate deveni o platformă de administrare a informației de securitate fizică (PSIM), permițând utilizatorilor să controleze unelte avansate și integrări îmbunătățite ca detectare inteligentă a mișcării, control acces, biometrie și analiza comportamentului. Ocularis are trei modele:  Professional, creat pentru organizații care funcționează în mai multe locații folosind un număr de camere de la mic la mediu; Enterprise, construit pentru organizații care folosesc un număr mediu sau un număr mare de camere; Ultimate, creat pentru organizațiile foarte mari cu nevoi de comandă și control solicitante.

Ce este nou la Ocularis 5.4 este suportul pentru compresia H.265 pentru imagini de o calitate mai bună cu mai puține date și o reducere a folosirii lățimii de bandă  și a cerințelor de stocare. Caracteristici suplimentare includ îmbunătățiri în instalare precum o creștere a flexibilității serverului SQL, noi planuri video pentru Ocularis Client; și caracteristici ale Ocularis 5 Web and Mobile extinse, precum tehnologia M2O™ (Mobile-to-Ocularis), administrarea alertelor, declanșatori, exportarea AVI și notificări.

Ocularis continuă să evolueze cu îmbunătățiri care desăvârșesc cererile utilizatorilor și se adresează celor mai noi trenduri care influențează industria, ”a declarat  Ken LaMarca, vicepreședinte al departamentului de vânzări și marketing al OnSSI, citat de securityinfowatch.com.

Iată o serie de îmbunătățiri care sunt disponibile cu Ocularis 5.4:

Ocularis Recorder – susține compresia H.265 pentru camerele de înaltă reoluție ale Hanwha Techwin, Hikvision și Interlogix; susține mai multe canale pentru codoarele și camerele IP Hikvision; Hikvision Smart Driver pentru folosirea în întregime a caracteristicilor camerelor; suport audio pentru difizorul și microfonul camerelor și dispozitivelor Axis; o ajustare a Profile-S de la ONVIF pentru a reduce alarmele false legate de defecțiunile din rețea.

Ocularis 5 MobileM2O™ (Mobile-to-Ocularis) este disponibil și pentru iOS (pe lângă Android) pentru a trimite imagini video către Ocularis cu ajutorul telefonului mobil sau tabletei pentru a înregistra momente importante când se produc oriunde s-ar afla utilizatorul; realizarea de imagini JPEG cu doar o singură atingere pe dispozitivele Android sau iOS pentru a le împărtăși prin SMS și aplicații ca Skype, e-mail și altele.

Ocularis 5 Web – notificări audio și video în cazul unor evenimente; setarea priorităților pentru notificările audio și video și altele.

Ocularis Client – notificări despre disponibilitatea unor noi versiuni de Client pentru utilizatorii cu drepturi de administrator; posibilitatea de a actualiza Ocularis Client de către operatori și trei noi planuri de vizualizare.

Ocularis Base and Administrator –  o creștere a flexibilității serverului SQL, fiind eliminată nevoia de a fi administrator al serverului pentru instalări mai ușoare; implementări simple în mai multe locații folosind mai puține cerințe și altele.

 

 

 

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019