[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Okta și Yubico colaborează pentru a oferi clienților chei de securitate gratuite

Okta va oferi gratuit clienților care folosesc Okta MFA și Okta Adaptive MFA chei fizice de securitate ale Yubico.

Okta, furnizor de top de soluții de identificare pentru companii, și Yubico furnizor de top de chei de securitate pentru autentificare, au anunțat la începutul lunii o nouă inițiativă care constă în oferirea gratuită a YubiKey Starter Pack pentru fiecare client care folosește Okta Multi-Factor Authentication (MFA) sau Okta Adaptive MFA, scrie digitaljournal.com.

Prin oferirea unei protecții puternice pe baza hardware. YubiKey este un al doilea factor de autentificare împreună cu soluțiile de autentificare în mai mulți pași de la Okta. Okta și Yubico pot oferi un nivel suplimentar de securitate pentru companiile și persoanele care vor o securitate foarte bună.

Pentru a ajuta la prevenirea și reducerea compromiterii datelor de autentificare – care sunt cauza a mai mult de 80% dintre breșele de informații – organizațiile adoptă din ce în ce mai mult mai mulți factori de autentificare și folosesc soluții mai puternice precum Okta Adaptive MFA pentru a-și proteja mai bine informațile sensibile ale utilizatorilor.

Din punct de vedere al securității, un număr mare de amenințări din zilele noastre țintesc utilizatorii, nu organizațiile, și în special parolele utilizatorilor finali. În ciuda avrtizărilor repetate, mulți oameni încă folosesc parole slabe, ușor de ghicit. Împreună cu campaniile de inginerie socială – în care atacatorii conving utilizatorii să își dea de bună voie parola și numele de utilizator – utilizatorii finali au devenit repede cea mai slabă verigă din strategia de securitate a unei companii, scrie zdnet.com.

Okta a spus că folosirea de chei de securitate fizice oferă organizațiilor un mod pentru a preveni furtul de informații sensibile de la ținte foarte valoroase. YubiKeys sunt un al doilea factor de autentificare care funcționează împreună cu Okta MFA.

Astfel, fiecare client Okta, viitor și existent, va primi gratuit două YubiKey. Dacă companiile vor să implementeze mai multe chei Yubico, există o înțelegere între cele două companii care permite realizarea acestui lucru.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019