HomeStiriBusiness & TehnologieO vulnerabilitate a soneriei de la Ring permite oamenilor să spioneze chiar și după o schimbare a parolei
o-vulnerabilitate-a-soneriei-de-la-ring-permite-oamenilor-sa-spioneze-chiar-si-dupa-o-schimbare-a-parolei

O vulnerabilitate a soneriei de la Ring permite oamenilor să spioneze chiar și după o schimbare a parolei

o-vulnerabilitate-a-soneriei-de-la-ring-permite-oamenilor-sa-spioneze-chiar-si-dupa-o-schimbare-a-paroleiRing promite să remedieze problema și sfătuiește oamenii să nu împărtășească informațiile folosite pentru logarea în cont.

Ne puteam aștepta ca o sonerie inteligentă să delogheze automat toate conturile imediat ce parola a fost schimbată, dar în cazul Ring nu se întâmplă asta. Aplicația celor de la Ring nu obligă utilizatorii să se logheze din nou după schimbarea parolei, coforn engadget.com.

La început era posibil ca un cont să rămână logat timp de câteva luni cu o parolă veche, dar în luna ianuarie, Ring a început să delogheze utilizatorii, după ce a aflat că spre exemplu, un fost partener al unei persoane a putut spiona imanile de pe cameră timp de câteva luni. Cu toate acestea încă este posibil ca în cazul schimbării parolei toate persoanele care monitorizează contul să rămână logate timp de câteva ore.

Ring a promis să îmbunătățească sistemul și reamintește utilizatorilor să nu împărtășească detaliile de logare pe cât posibil.

Amazon a achiziționat de curând Ring și ar plănui să folosească această sonerie video în cadrul programului de livrare al coletelor direct în casă, numit Amazon Key. Dar dacă Ring nu poate proteja utilizatorul de o persoană cu care utilizatorul a împărtășit informațiile de logare, cu ar putea  convinge clienții că îi poate proteja de alte persoane rău-intenționate, scrie digitaltrends.com.

Conform celor de la Ring, eliminarea celor care sunt logați deja pe aplicația Ring ar încetini funcționalitatea apicației, dar orele în care utilizatorii neautorizați ar putea spiona și descărca imaginile înregistrate de cameră sau în care ar putea controla soneria din modul administrator contează.

Ring a mai precizat că utilizatorii pot adăuga membrii ai familiei și alți utilizatori cu ajutorul funcției Shared Users care permite deținătorilor să controleze ce persoane au acces la dispozitivele lor și să elimine imediat din listă persoanele care nu ar mai trebui să aibă acces.

 

 

 

Share With: