[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

O companie permite folosirea biometriei pentru garantarea livrării

Serve, o companie internațională de livrări, integrează biometria și tehnologia blockchain pentru livrări sigure.

Serve este o companie fondată în 2018, care se bazează pe tehnologii gratuite pentru a se ocupa de provocările industriei de livrări, inclusiv taxele crescute cu 40%, lipsa unei reputații clare și a unor sisteme care să impună responsabilitate. Integrarea biometriei în platforma Serve creează o fundație solidă pentru o platformă de livrări decentralizată care promovează eficiența, transparența și încrederea, conform companiei, scrie biometricupdate.com.

Combinația dintre tehnologiile blockchain și cea biometrică de la Yoti a fopst demonstrată recent în cadrul unui sistem de transfer al proprietății.

Această combinație de tehnologie și gândire în perspectivă va permite furnizorilor de servicii de livrare din întreaga lume să asigure produse sensibile, cum ar fi produsele farmaceutice, în moduri care nu erau disponibile anterior pentru aceștia“, a declarat Serve CEO Shahan Ohanessian. “Tehnologia blockchain bazată pe blocuri de tip „on demand” poate spori transparența și descentraliza logistica de ultimă oră pentru utilizatorii de pe tot globul.

Utilizatorii Serve vor putea verifica livrările cu ajutorul chitanțelor biometrice. Compania a adăugat recunoașterea facială la platforma de livrări care folosește deja tehnologia blockchain, permițând clienților să ceară o scanare a feței la fiecare pas al procesului de livrare, scrie findbiometrics.com.

Compania a adăugat recent tehnologia de recunoaștere facială. Acesta va întări securitatea, încrederea și responsabilitatea pentru livrările importante. În special, recunoașterea facială va permite utilizatorilor să stabilească un lanț al custodiei și va garanta că livrările ajung la destinatarul dorit, ceea ce este foarte important în industrii în care timpul este esențial, ca în sănătate.

De asemenea, Serve a integrat și tehnologia unică de recunoaștere a amprentei împreună cu tehnologia blockchain, oferind un nivel suplimentar de securitate pe durata întregului proces de livrare, scrie kmworld.com.

Acest nivel de integrare aduce o nouă paradigmă în securizarea livrărilor în sectoare precum cel farmaceutic unde lanțul de custodie și dovada livrării sunt cele mai importante.

Shahan Ohanessian, CEO-ul Serve, spune că integrarea tehnologiei de recunoaștere a amprentei duce la creșterea securității îndeplinirii comenzii.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019