HomeStiriBusiness & TehnologieO companie din SUA reduce costul pachetului de dispozitive de securitate pentru acasă
o-companie-din-sua-reduce-costul-pachetului-de-dispozitive-de-securitate-pentru-acasa

O companie din SUA reduce costul pachetului de dispozitive de securitate pentru acasă

o-companie-din-sua-reduce-costul-pachetului-de-dispozitive-de-securitate-pentru-acasaAbode Systems  este o companie din SUA care a redus costul de achiziție al sistemului de securitate pentru acasă pe care îl furnizează și a adăugat noi funcții suplimentare pentru acesta.

Abode Systems a anunțat o nouă confogurare a kit-ului de securitate, menită să facă mai ușoară protejarea casei și a celor dragi. Kit-ul oferă și o mai mare flexibilitate în ceea ce privește adăugarea de noi componente, scrie digitaltrends.com.

Noul kit al Abode îl va înlocui pe cel vechi pe întâi februarie. Constă în Abode gateway, un mic senzor pentru ușă sau fereastră, un breloc cheie și un senzor PIR de detecție a mișcării. Prețul total al pachetului este redus cu 20 de dolari față de oferta inițială de 300 de dolari.

În plus, hub-ul celor de la Abode are o sirenă integrată și batterie în caz că se întrerupe curentul. Hub-ul folosește tehnologia Z-Wave, Zigbee și permite și folosire unei rețele de telefonie ca măsură de rezervă în cazul în care nu mai funcționează rețeaua Wi-Fi, conform cnet.com.

În plus, Abode va furniza și accesori de securitate suplimentare în afara kit-ului. Unul dintre aceste dispozitive este și Iota. Iota este un sistem de securitate pentru acasă toate-în-unul care este compatibil cu Alexa, cu asistentul de voce al Google și cu HomeKit de la Apple.

De asemenea, pe site-ul Abode se precizează că acest kit de securitate poate fi integrat cu camerele de la Nest.

 

 

 

Share With: