HomeStiriBusiness & TehnologieO companie de control acces achiziționează senzori de amprentă de la NEXT
senzorul-biometric-al-synaptics-va-fi-implementat-la-un-nou-telefon

O companie de control acces achiziționează senzori de amprentă de la NEXT

bioO companie de control acces a făcut o comandă substanțială de aproximativ 100.000 de dolari pentru module de senzori de amprentă ai NEXT Biometrics.

NEXT Biometrics, lider la nivel global al tehnologiei senzorilor de amprentă a anunțat pe 20 septembrie că a primit o comandă de aproximativ 100.000 de dolari, scrie prnewswire.com.

Senzorii de amprentă produși de NEXT Biometric vor fi integrați într-un cititor de carduri smart, prietenos cu utilizatorul, rapid și sigur pentru autentificare.

Aceasta presupune achiziția de module de senzori de amprentă pe care NEXT se așteaptă să le livreze în al patrulea trimestru din 2019 și în 2020, scrie findbiometrics.com.

Anunțul nu dezvăluie ce companie a făcut comanda, dar a menționat că a venit din partea unui client NEXT care plănuia să folosească modulele într-un cititor de carduri smart. cititoarele vor fi folosite pentru a facilita protocoalele de control acces sigure și simple. O achiziție asemănătoare a avut loc în august. Și atunci era vorba despre o companie de control acces nedezvăluită. Nu este clar dacă noua comandă vine de la aceeași companie sau un alt client NEXT.

Noua vânzare de senzori anunțată este prima tranzacție notabilă de când Peter Heuman a preluat funcția de CEO al NEXT pe 16 septembrie. De asemenea, noua vânzaree vine la scurt timp de la un raport pe trimestrul doi în care NEXT prevedea o hipercreștere pe piața de carduri smart și de carduri de plată în special.

În India, senzorii biometrici ai NEXT au fost integrați în mai multe terminale de plată Aadhaar  în ultimele luni. Cea mai nouă achiziție demonstrează că senzorii NEXT pot fi folosiți pentru mai multe aplicații și că compania este într-adevăr bine poziționată pentru a profita de creșterea anticipată.

Share With: