[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

O companie a lansat un curs online pentru folosirea de camere de purtat

Tavcom Training a lansat un curs online despre folosirea și administrarea echipamentelor de înregistrare video de purtat.

Tavcom Training, care face parte din Linx International Group, a lansat un curs online care oferă pregătire și informații esențiale pentru toate persoanele implicate în administrarea și folosirea camerelor video de purtat. cursul durează aproximativ 10 ore și oferă o introducere a camerelor video de purtat, folosirea practică a tehnologiei, precum și îndrumări referitoare la politicile și regulile care se aplică, scrie sourcesecurity.com.

camerele video de purtat devin ceva obișnuit pentru siguranța și securitatea profesioniștilor care lucrează în domenii precum paza și organizarea de evenimente. A fost adoptată și de multe dintre cele 43 de forțe de poliție din Anglia și Wales, ca parte a strategiei de transformare digitală.

aceste camere mobile de supraveghere au potențialul de a oferi o sursă foarte valoroasă de informații care pot fi folosite în investigații și pentru a prezenta dovezi pentru Crown Prosecution Service (CPS) pentru a avea mai multe urmăriri penale finalizate. Cu toate acestea, camerele video de purtat trebuie să fie implementate, folosite și administrate corect pentru a asigura faptul că imaginile video sunt admisibile iar custodia asupra imaginilor este protejată.

Imaginile înregistrate de camerele video de purtat pot fi folosite la tribunal și în cele din urmă să securizeze acuzarea. De asemenea, poate crește și transparența poliției, întărind încrederea publicului. Apariția camerei poate modifica și comportamentul suspecților. În 2017, în West Yorkshire au fost cu 27% mai puține incidente în care poliția a fost nevoită să folosească arme cu electroșocuri, scrie ifsecglobal.com.

Cu toate acestea, implementarea incorectă a camerelor video de purtat poate crea probleme legate de protecția datelor și poate face ca imaginile video să nu poată fi considerate o dovadă în timpul unui proces.

Stabilirea unei politici clare și a unei bune practici operaționale asigură că beneficiile și capacitățile camerelor video de purtat sunt maximizate pentru o eficiență maximă, ca instrument de gestionare a incidentelor și de siguranță personală”, spune Sarah Hayward-Turton, director de vânzări și marketing al Linx International Group, care deține Tavcom Training.
Acest curs scurt, dar cuprinzător, este ideal pentru oricine are în vedere, este în curs de, sau utilizează în prezent camere video de purtat pentru a asigura siguranța, securitatea și aplicarea legii.

Cursul acoperă următoarele subiecte:

  • Înțelegerea conceptului și tehnologiei camerelor video de purtat
  • Instrucțiuni și standarde naționale (de poliție)
  • Mediul de reglementare și camere video de purtat
  • Evaluările impactului camerelor video de purtat asupra confidențialității
  • Probleme de confidențialitate și atenuarea lor
  • Dezvoltarea politicilor
  • Utilizarea practică a echipamentului video de purtat
  • Instrucțiuni de înregistrare
  • Continuitatea dovezilor
  • Standarde profesionale

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019