[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

O cameră de supraveghere discretă și performantă: Camera Pro 2MP Micro de la Johnson Controls

Johnson Controls a lansat camera Pro 2MP Micro pentru situațiile în care este nevoie de o cameră discretă de înaltă performanță.

Camera Pro 2MP Micro include lentile care pot fi poziționate până la 6 metri distanță de priză precum și tehnologia wide dynamic range pentru scenariile în care lumina prea puternică ar putea fi o provocare, scrie securitysales.com.

Camera operează și în condiții de iluminare minimă de 0,01 lucși, facilitând o performanță excelentă în lumină redusă fără a fi nevoie de un bec cu infraroșu, precizează compania.

Forma sa discretă face ca Pro 2MP Micro să fie potrivită pentru a fi implementată în lifturi, domeniul bancar și bancomate. În plus, Pro Micro include un mod special pentru coridor pentru a îmbunătăți imaginile din holuri și alte spații înguste. Pro Micro poate fi adăugată la rețeaua de video recordere (NVR-uri) fără costuri suplimentare.
Pro 2MP Micro este o cameră din gama Illustra a Johnson Controls.

Tehnologii puternice au fost integrate în Pro 2MP Micro pentru a crește încrederea. VideoEdge® TrickleStor permite continuarea înregistrării când apare o pană de rețea. Odată ce conexiunea revine, imaginile video înregistrate de Micro sunt înregistrate pe NVR-urile VideoEdge pentru a putea fi vizionate mai târziu fără probleme. În plus, Illustra® IntelliZip monitorizează continuu și optimizează parametrii de transmitere a imaginilor video pentru a se potrivi nivelului de activitate din câmpul vizual al camerei, oferind economisire parctică a spațiului de stocare, conform securityinfowatch.com.

Pro 2MP Micro aderă la standardele de securitate ale programului Tyco Cyber Protection Product Security. Este o abordare de securitate cibernetică completă care începe de la design-ul inițial, continuă în faza de dezvoltare a produsului și susține produsul pe perioada în care este folosit.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019