HomeStiriBusiness & TehnologieO bancă va integra o metodă de identificare a utilizatorului cu ajutorul comportamentului
o-banca-va-integra-o-metoda-de-identificare-a-utilizatorului-cu-ajutorul-comportamentului

O bancă va integra o metodă de identificare a utilizatorului cu ajutorul comportamentului

o-banca-va-integra-o-metoda-de-identificare-a-utilizatorului-cu-ajutorul-comportamentuluiPentru un nivel suplimentar de securitate, banca Leumi din Israel va implementa ca metodă mobilă de identificare o soluție dezvoltată de SecuredTouch bazată pe informații biometrice ale comportamentului.

Tehnologia SecuredTouch permite identificarea utilizatorului pe baza unei folosiri unice personale a profilului de pe dispozitivul mobil, incluzând calități ca mărimea degetului, presiunea de apăsare, suprafața de atingere și altele. Soluția de verificare a identității monitorizează permanent fiecare activitate din aplicație, pe lângă pasul de logare, oferind Leumi Card abilitatea de a identifica în timp real, dacă deținătorul cardului este cel care folosește aplicația, scrie biometricupdate.com.

Integrarea acestei tehnologii, care va fi disponibilă pe aplicația mobilă Leumi Card în următoarele luni, urmează după o fază de experimentare cuprinzătoare.

Leumi Card a prezentat rezultatele testului pilot și a demonstrat folosirea tehnologiei în fața insituțiilor financiare globale cu care colaborează în inovare. Ca rezultat, SecuredTouch colaborează cu acestea pentru viitoare integrări.

Banca din Israel este prima din lume care adoptă informațiile biometrice despre comportament ca înlocuitor de parolă pe dispozitivele mobile, scrie mobileidworld.com

Leumi Card este o subsidiară a băncii Leumi, iar SecuredTouch este un startup din Israel. Identificarea pasivă este un concept de securitate pentru dispozitive mobile de care sunt interesate interesate companii mari ca Google.

Share With: