HomeStiriBusiness & TehnologieNoul BlackBery KEY2 – un smartphone cu securitate sporită
noul-blackbery-key2-un-smartphone-cu-securitate-sporita

Noul BlackBery KEY2 – un smartphone cu securitate sporită

noul-blackbery-key2-un-smartphone-cu-securitate-sporitaBlackBerry nu mai produce propriile smartphone, dar noul BlackBery KEY2 este produs sub licența TCL Communication și va fi pus spre vânzare luna aceasta.

Cei de la TCL Communication speră ca faptul că telefonul celor de la BlackBerry, cu o securitate sporită, nu este produs doar de BlackBerry să nu împiedice companiile să îl achiziționeze, scrie eweek.com.

BlackBerry KEY2 are un ecran tactilde 4,5 inci cu display LCD și cu o tastatură fizică „inteligentă” reproiectată. Are un procesor Qualcomm Snapdragon 660, 6GB de memorie, spațiu de stocare de 64GB sau 128GB și un slot pentru carduri microSD pentru extinderea capacității de stocare.

Bateria dispozitivului promite să țină două zile. Dispozitivul rulează sistemul de operare Android 8.1 Oreo.

„Pentru consumatori securitatea înseamnă confodențialitate,” spune Alain Lejeune, președinte al BlackBerry Mobile, citat de cnet.com.

„Punctul de plecare este realizarea faptului că telefonul este un spațiu foarte public,” mai spune el.

Asta înseamnă că în momentul în care altcineva are acces la telefonul tău, acea persoană are acces la foarte multe. Prin urmare, BlackBerry Mobile a introdus noi încuietori digitale care necesită amprenta posesorului pentru a deschide aplicații și chiar pentru a accesa fotografii.

Key2 vine și cu un browser FireFox Focus care pornește de la început într-un mod care anonimizează sesiunile. În plus, aplicația DTEK are o nouă interfață pentru a prezenta ai bine ce aplicații au acces la telefon.

 

 

 

Share With: