[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Noua versiune a platformei de securitate Honeywell

Honeywell a lansat, anul acesta, o nouă versiune a sistemului de administrare al securității, Pro-Watch 4.5, care integrează control accesul și supravegherea video.

Honeywell, lider global în domeniul tehnologiei, a lansat Pro-Watch 4.5, cea mai nouă versiune a platformei de securitate conectate care integrează control accesul și sisteme video ale Honeywell și ale producătorilor parteneri pentru companii și aplicații care vizează infrastructuri importante, pe 31 martie, în Orientul Mijlociu, conform tradearabia.com.

Platforma software încorporează noi funcții precum și actualizări ale programului care îndeplinesc cele mai noi cerințe de conformare din acest domeniu, reduce costul total de deținere și crește productivitatea operatorului cu o flexibilitate îmbunătățită și o extindere de la o singură locație la implementare la nivel global.

Pro-Watch 4.5 este centrul unui ecosistem conectat care susține folosirea unor cititoare biometrice avansate care se conectează fără fir și oferă integrarea cu sistemele Mercury, care nu aparțin de Honeywell.

Căutăm mereu modalități de reinventare a portofoliului nostru de tehnologii, iar cea mai recentă versiune a Pro-Watch Security Management este o dovadă a acestui fapt”, a declarat Fahmi Jabri, manager general, Honeywell Commercial Security, pentru Orientul Mijlociu.

Honeywell a anunțat lansarea versiunii Pro-Watch 4.5 în America încă din ianuarie 2019, conform securityinfowatch.com.

Noile funcții importante ale platformei includ:

  • Gestionarea alarmelor și evenimentelor direct dintr-o interfață web. Aceasta îmbunătățește eficiența operatorilor, îmbunătățește experiența utilizatorilor și reduce costurile de instalare prin intermediul unui program ușor de implementat.
  • Portaluri de gestionare a accesului și al produselor de la furnizori: oferă funcționalități care nu se regăsesc în alte sisteme fizice de control acces și permite operatorilor să realizeze mai mult cu un cost redus. Volumul de muncă ar putea fi redus la peste 20%.
  • Noi instrumente pentru companii care simplifică setarea și mentenanța Pro-Watch pentru a reduce și mai mult costurile de operare.

Pro-Watch 4.5 include și un program de actualizări pentru Vendor and Access Management Portals, procese de instalare și performanța totală.

Pro-Watch 4.5 servește drept centrul unui ecosistem conectat care integrează în același timp soluții Honeywell și ale companiilor terțe pentru a oferi o platformă de securitate cuprinzătoare care îndeplinește nevoile de securitate unice ale fiecărui utilizator. Software-ul a fost creat pentru a fi folosit într-o varietate de industrii precum educație, industria farmaceutică, utilități și sectorul financiar.

În martie 2017, Honeywell lansa versiunea 4.3 a Pro-Watch. Honeywell spunea că sistemul are o interfață (API) care permite integrări deschise, oferind integratorilor oportunitatea de a crește afacerea prin includerea unui nou set de potențiali clienți. Pro-Watch 4.3 combina încă de atunci control accesul, supravegherea video, detecția intruziunilor și alte funcții importante pentru afaceri într-un singur sistem de management, conform securityportal.ro.

Încă de atunci personalul de securitate putea să administreze drepturi de acces care depind de timp din orice locație, direct de pe telefonul mobil.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019