HomeStiriBusiness & TehnologieNoi camere IP cu termoviziune ale Hanwha Techwin
noi-camere-ip-cu-termoviziune-ale-hanwha-techwin

Noi camere IP cu termoviziune ale Hanwha Techwin

noi-camere-ip-cu-termoviziune-ale-hanwha-techwinCamerele cu termoviziune fac ca supreaveghere video să fie mai ușor de realizat în condiții de mediu dificile.

Hanwha Techwin America, furnizor global de servicii de supraveghere video analog și IP, va oferi cinci noi camere IP Winset cu termoviziune. Camerele nu au nevoie de lumină ambientală și oferă o calitate excelentă a imaginilor când camerele sunt folosite în întuneric sau în medii care prezintă diverse provocări precum fum sau ceață, scrie securityinfowatch.com.

Camerele pot folosi lentile de 13, 19 sau 35 de milimetri, ce permit detectarea de la o mare distanță și permit montarea de tip bullet sau PT.

Imaginile cu un mare contrast obținute de la camerele cu termoviziune fac ca detecția mișcării sau alte instrumente de analiză video să fie foarte exacte.

Rezoluția VGA este de 640 x 480, înregistrând imagini cu 30fps, imaginile sunt clare. Camerele cu termoviziune folosesc un procesor Wisenet 5 pentru a oferi o analiză avansată ce include detecția șocurilor și a ăncercărilor de a strica funcționarea camerei, persoanele care hoinăresc, detecția direcției. Camerele au în plus detecție audio și astfel fac deosebirea între focuri de armă, spargerea unui geam și țipete. Funcția de detecțe a mișcări poate permite informarea camerelor PTZ pentru a le face să verifice o zonă pentru a obține informații suplimentare.

Noile camere cu termoviziune ale Hanwha vor fi prezentate în cadrul ISC West 2018. De asemenea, Hanwha va mai expune și o nouă cameră cu mai mulți senzori și uns istem de video management numit WAVE, scrie securityinfowatch.com.

Un exemplu de folosire a camerelor cu termoviziune este la monitorizarea traficului, permițând echipelor de intervenție să salveze cât mai repede victimele unui accident. Camerele cu termoviziune ale Flir Systems fac asta, scrie imveurope.com.

 

 

 

Share With: