HomeStiriBusiness & TehnologieNetgear separă producția de camere de securitate Arlo
netgear-separa-productia-de-camere-de-securitate-arlo

Netgear separă producția de camere de securitate Arlo

netgear-separa-productia-de-camere-de-securitate-arloNetgear a anunțat că plănuiește să separe producția de camere de securitate Arlo într-o altă companie de sine stătătoare.

Consiliul de administrație al Netgear a aprobat în unanimitate decizia și planurile de completare a separării Arlo până la a doua jumătate a acestui an, scrie techcrunch.com.

Netgear plănuiește și o primă vânzare de acțiuni la bursă în cadrul acestui proces. Vicepreședintele Netgear va fi CEO-ul companiei nou formate.

Raporturile financiare recente ale Netgear au arătat că linia de camere de securitate aducea succesul financiar al Netgear, iar vânzarea altor produse rămăsese cumva pe aceași linie.

Camerele de securitate ale Arlo sunt relativ noi, dar în Statele Unite ale Americii au devenit un factor de piață dominant.

CEO-ul și directorul Netgear, Patrick Lo, spune că „Netgear și Arlo au ajuns la un punct în care pot avea succes prin a fii independente una de cealaltă,” citează theregister.co.uk.

Netgear produce echipamente pentru rețele, în mare parte pentru companii mici și furnizori de internet. Arlo se adresează persoanelor fizice care vor o cameră de securitate fără fir.

CEO-ul Netgear consideră că această separare este benefică pentru abele companii, strategiile de business necesare pentru a se extinde fiind diferite pentru fiecare în parte.

Share With: