[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

Netgear a lansat Arlo Security Light, un LED fără fir ce funcționează împreună cu camera de securitate

Netgear a adăugat un nou produs la portofoliul său de produse de securitate pentru acasă. Arlo Security Light funcționează fără fir și poate fi sincronizat să funcționeze împreună cu camerele de securitate produse de companie.

Arlo Security Light rezistă pe orice vreme și este special creată pentru a fi instalată afară, putând fi montat pe garaj sau pe peretele casei. Modelul are un bec LED și funcții de personalizare care includ  schimbarea culorii și aprinderea bruscă. Lățimea fasciculului de lumină poate fi și ea modificată. Aceste funcții sunt gândite pentru a atrage atenția și pentru a speria potențialii intruși, scrie slashgear.com.

Utilizatorii pot seta ca lumina să se schimbe automat sau să folosească anumite modele sincronizate în momentul în care este detectată mișcarea. Detecția mișcării observată de una din camerele de securitate Arlo sau de către iluminator declanșează iluminarea. În felul acesta, luminile dublează alerta care atrage atenția tuturor asupra unei potențiale prezențe a unei persoane nedorite.

Utilizatorii pot seta singuri sensitivitatea necesară detecției. Pentru instalarea LED-urilor nu este nevoie de un profesionist. Dispozitivul vine cu un kit de instalare și baterii reîncărcabie. De asemenea, pot fi folosite cu un mini panou solar, dar acesta trebuie achiziționat separat.

Lansarea Arlo security light a fost anunțată încă de anul trecut. Luminozitatea maximă poate atinge 400 de unități de flux luminos. Are și o funcție de economisire a bateriei care face distincția dintre zi și noapte. dispozitivul este pus în vânzare începând cu 25 mai, scrie theverge.com.

Dispozitivul poate funcționa cu ajutorul IFTTT și Alexa și se conectează la aplicația Arlo unde poate fi programat când să pornească și când să se oprească.

La începutul lui februarie, Netgear a anunțat că Arlo va deveni o companie de sine stătătoare, conform securityportal.ro.

CEO-ul și directorul Netgear, Patrick Lo, spune că „Netgear și Arlo au ajuns la un punct în care pot avea succes prin a fii independente una de cealaltă.”

 

 

 

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019