HomeStiriBusiness & TehnologieMotorola a încheiat achiziția Avigilon
motorola-a-incheiat-achizitia-avigilon

Motorola a încheiat achiziția Avigilon

motorola-a-incheiat-achizitia-avigilonMotorola Solutions a anunțat încheierea achiziției Avigilon, lider în domeniul supravegherii și analizei video.

Avigilon creează, dezvoltă și produce soluții de supraveghere pentru securitate, inclusiv analiza video, software de video management al rețelei și hardware, camere de supraveghere și soluțiii de control acces ce sunt folosite de companii și guverne. Avigilon are mai multe 750 de produse patentate în SUA și la nivel internațional. Își fabrică produsele în SUA și Canada, conform securityinfowatch.com.

Avigilon va funcționa separat de Motorola Solutions, dar președintele companiei va raporta vicepreședintelui care se ocupă de vânzări la Motorola Solutions. Motorola Solutions a plătit 27 de dolari canadieni pentru fiecare acțiune a companiei. Valoarea tranzacției se ridică la aproximativ un miliard de dolari.

Achiziția companiei a fost aprobată de Aviglion pe 22 martie 2018 de aproape toți acționarii. Apoi a primit aprobarea curții, iar după îndeplinirea tutror condițiilor, achiziția a fost încheiată, conform prnewswire.com.

Achiziția a fost încheiată pe 28 martie 2018. Este considerată una dintre trei cele mai mari achiziții în Canada din ultimii zece ani. Achiziția permite companiei să se dezvolte în continuare, scrie straight.com.

Odată cu achiziția de către Motorola, Avigilon a anunțat noi îmbunătățiri în cazul tehnologiei de căutare pe care o oferă clienților. De acum, utilizatorii vor putea căuta în imaginile video persoane ce au anumite trasaturi fizice: precum tipul de păr, culoarea haionelor, genul și vârsta.

 

 

 

 

Share With: