[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

Milestone Systems ocupă primul loc ca furnizor global de servicii VMS pentru al 10-lea an consecuitiv

Pentru al zecelea an consecutiv, Milestone Systems ocupă primul loc ca furnizor global de servicii VMS, conform companiei de cercetare de piață a afacerilor, IHS Markit.

Pentru al zecelea an consecutiv, Milestone Systems este compania numărul unu în furnizarea de servicii VMS, în funcție de venit, conform celor de la IHS Markit. În 2017, Milestone Systems a avut o cotă de piață de 10,2% la nivelul pieței globale de soluții de video management. Asta înseamă o creștere a veniturilor, față de cota de piață din 2016 car era de 9,1%, scrie securityinfowatch.com.

„Se estimează ca piața de produse VMS să fi crescut cu 8% în 2017,” a decalarat Jon Cropley, analist senior pentru supravegherea video în cadrul IHS Markit. „Aprovizionarea acestei piețe devine gradual mai concentrată. Se estimează că cei mai mari furnizori de top să fi strâns 48% dintre veniturile la nivel global din 2015. În comparație cu 2015, în 2017 procentul a fost de 57%.”

Lars Thinggaard, președinte și CEO al Milestone Systems spune că veniturile au crescut cu 21% în 2016 și că nu este nici o îndoială că platforma deschisă a Milestone și și modelul de parteneriat este motivul pentru dezvoltarea pozitivă.

Milestone Systems nu doar s-a păstrat pe primul loc la nivel global, dar s-a menținut pe acest loc și îîn europa, Orientul Mijlociu și Africa (regiunea EMEA), cu o creștere a cotei de piață care a ajuns la  17,1% de la 14,8% în 2016, scrie securitysales.com.

În plus, compania își menține poziția de top din regiunea Asia-Pacific cu o cotă de pață de 12,4%, față de 11,7% cu un an înainte. De asemenea, compania a trecut de pe locul trei pe locul doi ca furnizor de soluții VMS pentru cele două Americi, unde a crescut de la o cotă de piață de 9,6% în 2016 la 11,3% în 2017.

Rezultatele se bazează pe raportul Video Surveillance Intelligence Service al IHS Markit și nu reprezintă o aprobare a Milestone Systems, conform anunțului.

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019