HomeStiriBusiness & TehnologieMilestone Systems: locul întâi ca furnizor de VMS, al nouălea an consecutiv
milestone-systems-locul-intai-ca-furnizor-de-vms-al-noualea-an-consecutiv

Milestone Systems: locul întâi ca furnizor de VMS, al nouălea an consecutiv

milestone-systems-locul-intai-ca-furnizor-de-vms-al-noualea-an-consecutivMilestone Systems nu doar a rămas pe primul loc la nivel mondial la venituri, dar continuă să domine piețele din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia-Pacific.

Milestone Systems, compania cu o platformă dechisă de software de video management (VMS), este primul furnizor de VMS la nivel global, realizând cele mai mari venituri, conform unei cercetări de piață realizate de IHS Markit, scrie sourcesecurity.com

Milestone Systems nu doar a rămas pe primul loc la nivel mondial, dar se află pe primul loc și în regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa) și Asia-Pacific, și ocupă locul trei în cele două americi.

„Milestone își continuă creșterea cu o mărire a venitului net cu 18% în 2016 față de anul precedent și a depășit în mod semnificativ creșterea pieței globale,” spune Lars Thinggaard, președinte și CEO al Milestone Systems. 

Conform unui alt raport al Stratistics MRC, piața globală de software de video management (VMS) era considerată a avea valoarea de 3.82 miliarde de dolari în 2016 și se așteaptă să crească cu o rată de creștere anuală medie de 24,7% pentru a ajunge la 14,4 miliarde de dolari până în 2022, scrie military-technologies.net.

Factori ca creșterea penetrării supravegherii video, rețele de securitate care ajung din ce în ce mai mult la o scară mai largă, creșterea cheltuielilor guvernelor pentru securitate și infrastructurile întinse duc la creșterea acestei pieți. Cu toate acestea, ceea ce cercetătorii au considerat că va împiedica dezvoltarea pieței este stocarea de imagini de înaltă rezoluție și problemele legate de intimitate.

 

 

 

Share With: