HomeStiriBusiness & TehnologieMilestone Romania Open Platform Days, eveniment dedicat industriei de securitate
Milestone

Milestone Romania Open Platform Days, eveniment dedicat industriei de securitate

MilestoneMilestone Systems, liderul global al industriei de platforme deschise IP pentru management video, a organizat astăzi, în Bucureşti, evenimentul Milestone Open Platform Day.

Open Platform Days este primul eveniment organizat de Milestone Systems în România şi a reunit partenerii locali ai companiei cu cei mai importanţi producători de tehnologie ai industriei de securitate. Compania a fost fondată în anul 1998, este prezentă prin parteneri în peste 100 de ţări, ca parte a grupului Canon. Soluțiile Milestone ajută organizațiile să-și gestioneze riscurile, să proteje oamenii și bunurile, să optimizeze procesele și să reducă costurile.

Milestone este un pionier al industriei de platforme deschise dedicate industriei de securitate. Încă de la început ne-am luat angajamentul de a extinde rețeaua de parteneri şi de dezvoltatori. Sistemul are potenţialul de a combina cele mai performante produse de securitate, astfel încât utilizatorii să poată folosi o singură soluţie software, indiferent de scenariul de securitate. La nivel global avem în acest moment peste 200,000 de implementări realizate şi un ecosistem format din 1200 de parteneri”, a declarat Anders Johansson, Director Eastern Europe Territory. 

Unul dintre cele mai importante produse ale companiei este software-ul Xprotect – cel mai premiat video management system (VMS) din lume.

“Succesul XProtect a trecut graniţa industriei de securitate. Soluţia software Milestone este acum folosită şi în industrii precum retail, transporturi, educațional, domeniul militar și multe, multe altele industrii”, a declarat Borislava Kenarova, Distribution Channel Manager Milestone Systems.

Ecosistem de securitate

Comunitatea de parteneri Milestone asigură mediul de dezvoltare potrivit in strategia de business a oricărei companii ce activează în industria de securitate, şi nu numai. In cadrul evenimentului au participat şi susţinut prezentări reprezentanţi ai companiilor: Axis Communications, NEC, OPTEX, Parking Spotter, Prysm, Promise Technology şi TechnoAware, precum și distribuitorii locali ELKO Romania și Siel Invest.

Axis Communications este lider mondial în echipamente video de rețea, compania fiind fondată în anul 1984 în Suedia. Compania Axis are peste 2.600 de angajați în peste 50 de birouri din lume și cooperează cu peste 90.000 de parteneri din 179 de țări. Milestone este partener al programului Axis ADP, o iniţiativă ce ajută dezvoltatorii de soluţii software în procesul de integrare al camerelor de reţea Axis

”De peste 18 ani colaborarea strânsă între Axis și Milestone a condus la posibilități de integrare la un nivel de complexitate extrem de ridicat, acest lucru fiind posibil datorită platformelor deschise la care ambele companii au aderat. Nivelul de integrabilitate ridicat a oferit și altor producători software parteneri posibilitatea de a aduce valoare soluțiilor, completând continuu nevoilor de securitate de bază”, a declarat Bogdan Gavril, Inginer de vânzări și trainer pentru Europa Centrală și de Est Axis Communications.

OPTEX este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii companiei fiind dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV. Senzorii OPTEX pot fi integraţi perfect cu soluţiile software Milestone Xprotect şi cu produsele companiei Axis Communications; informaţiile generate de senzorii OPTEX şi de camerele de supraveghere Axis vor putea fi analizate pe un singur ecran cu ajutorul soluţiei software de la Milestone. Astfel, vor creştesemnificativ şansele de detecţie incipientă.  

Milestone                                                                                                                                                                                                            

milestone                                                                                           

milestone

Share With: