HomeStiriBusiness & TehnologieManagement al informațiilor de securitate fizică de la Siemens
managementului-informatiilor-de-securitate-fizica-al-siemens

Management al informațiilor de securitate fizică de la Siemens

managementului-informatiilor-de-securitate-fizica-al-siemensSistemul PSIM (managementul informațiilor de securitate fizică) Siveillance Viewpoint al Siemens integrează mai multe sisteme de siguranță și securitate într-o singură platformă pentru clădiri și infrastructuri.

Siveillance Viewpoint PSIM simplifică administrarea informațiilor de securitate. Structura sa logică și interfața de utilizare asigură luarea de decizii optime și administrarea incidentelor, crescând siguranța și securitatea pentru angajați și vizitatori, asigurând o continuitate a operațiilor și respectarea politicilor de securitate ale organizației, scrie facilityexecutive.com.

Sistemul PSIM al Siemens este prima soluție care integrează localizarea geografică inteligentă pentru a reduce timpul de descoperire a unui eveniment în clădire și pentru a ajusta componentele în câteva minute sau chiar secunde. Administrarea incidentelor este simplificată deoarece alarmele legate de acestea și mesajele pot fi grupate într-un singur eveniment, folosind fluxul de lucru ale datelor din subsisteme.

Securitatea nu mai înseamnă  administrarea de senzori și discipline, ci oferirea unei imagini de ansamblu a situației pentru o procesare mai rapidă și o mai bună calitate a informațiilor,” spune Jim Lantrip, directorul departamentului de soluții de securitate al Siemens Building Technologies.

Siveillance Viewpoint face parte din portofoliul de produse de securitate pentru America de Nord, folosind cea mai nouă tehnologie și cele maioi metode pentru a integra senzori și informații armonios, scrie securityinfowatch.com.

Sistemul Siveillance Viewpoint PSIM este potrivit, în special, pentru infrastructuri mari ca aeroporturi, porturi și centre de date sau complexuri de clădiri ca cele din industria de producție, educație și cercetare. Sistemul are caracteristici care îl fac ușor de operat și administrat. Platforma deschisă consolidează o serie de sisteme de securitate și siguranță, precum control acces, detecția intruziunilor și supraveghere video, putându-se adăuga și sisteme care nu sunt produse de Siemens.

 

 

 

Share With: