HomeStiriBusiness & TehnologieLynx Pro, camera de securitate a cărei baterie durează 3 zile
lynx-pro-camera-de-securitate-a-carei-baterie-dureaza-3-zile

Lynx Pro, camera de securitate a cărei baterie durează 3 zile

lynx-pro-camera-de-securitate-a-carei-baterie-dureaza-3-zileLynx Pro este camera de securitate care se remarcă prin posibilitatea de a înregistra și stoca imagini timp de trei zile fără a fi nevoie să fie conectată la priză.

Tend  este un inovator în domeniul tehnologiei inteligente pentru acasă. Compania lansează o cameră de securitate inteligentă numită Lynx Pro menită să ofere o monitorizare fără griji la interior și la exterior, scrie prnewswire.com.

Cu ajutorul unei baterii intregrate și unui spațiu de stocare local, Lynx Pro oferă o monitorizare neîntreruptă și poate stoca informații până la 3 zile fără a avea nevoie de energie electrică sau internet. În momentul în care se poate conecta din nou la Internet, camera încarcă înregistrările în cloud.

Lynx Pro este o cameră HD ce permite redarea imaginilor video în timp real, precum și înregistrare manuală pe orice dispozitive mobil ce folosește aplicația Tend Secure. Prin intermediul aplicației se poate comunica cu oricine care se află în fața camerei.

Lynx Pro folosește și un software de recunoaștere facială care permite încărcarea unor poze cu membrii familiei pentru a fi identificați. Utilizatorul poate primi notificări când o persoană cunoscută este identificată, dar și când o persoană necunoscută apare în imagini, conform digitaltrends.com.

Stocarea imaginilor în cloud este gratuită. Camera este creată pentru a rezista tuturor condițiilor metro. Camera are un senzor infraroșu care permite monitorizarea pe timp de noapte fără a fi nevoie să se instaleze noi surse pentru iluminare. De asemenea, camera are și un detector de mișcare care declanșează înregistrarea și poate fi setat să alerteze utiizatorul de fiecare dată când este declanșat.

Lynx Pro vine cu șapte zile de stocare gratuită în platforma cloud a Trend, iar înregistrările pot fi accesate cu ajutorul aplicației Tend Secure.

 

 

 

Share With: