HomeStiriBusiness & TehnologieKodak intră pe piața de dispozitive de securitate pentru acasă

Kodak intră pe piața de dispozitive de securitate pentru acasă

KODAK s-a lansat pe piața de produse de securitate pentru acasă din Marea Britanie, datorită unei înțelegeri de brevetare cu Liz Invest. Primul produs este Kodak Smart Security System.

Gama de produse de securitate pentru acasă este compusă din două camere motorizate de interior și exterior, precum și senzori. Ambele camere filmează folosind o rezoluție de 1080p HD, iar camera de interior este dotată și cu microfon și difuzor. Toate înregistrările pot fi salvate pe un card SD intern sau în Google cloud, fără abonament, scrie smarthomegeeks.co.uk.

Sistemul permite clienților să își creeze propria rețea securizată. Rețeaua poate fi verificată și controlată cu ajutorul aplicației mobile gratuite KODAK Security. Aplicația este disponibilă pentru iOS și Android.

Cele două camere de securitate sunt IP101WG Indoor IP full HD și EP101WG pentru exterior. EP101WG este o cameră de tip dome ce are protecție împotriva apei și rezită tuturor tipurilor de climă, potrivită pentru orice mediu.

Camerele pot fi cumpărate separat sau împreună cu mai mulți senzori. Pachetele standard includ un senzor pentru ușă și o telecomandă. Pachetul Premium include doi senzori, un senzor de mișcare și o telecomandă.

Aplicația KODAK Security permite și setarea a trei poziții ale senzorilor pentru camera IP101WG sau EP101WG. Dacă un senzor este declanșat, camera se va roti automat către senzorul corespunzător. Fiecare cameră poate avea până la maxim șase senzori , scrie moviesgamesandtech.com.

Tot cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot folosii funcțiile pan și tilt ale camerelor, permițându-le să se axeze pe orice doresc.

„Aducerea pe piață acestor produse inteligente pentru acasă de la KODAK adaugă greutate industriei,” spune David Haddad, CEO, KODAK Smart Security Systems. „Kodak este renumită pentru produsele de calitate care oferă rezultate vizuale importante.”

Share With: