HomeStiriBusiness & TehnologieKMW Systems și Dahua sărbătoresc 10 ani de colaborare
kmw-systems-si-dahua-sarbatoresc-10-ani-de-colaborare

KMW Systems și Dahua sărbătoresc 10 ani de colaborare

kmw-systems-si-dahua-sarbatoresc-10-ani-de-colaborareCu o prezență de peste 10 ani pe piața din România, Dahua este unul dintre cei mai importanți furnizori din industria de securitate, poziționându-se în topul alegerile specialiștilor din domeniu.

Împreună cu partenerul său KMW Systems, primul importator Dahua în România, compania a dezvoltat un portofoliu impresionant și divers de proiecte implementate (ansambluri rezidențiale, spații administrative, comerciale, supraveghere video stradală , drumuri și poduri, aeroporturi, gări etc).

Relația cu Dahua a evoluat mult în acești 10 ani. Am construit împreună un parteneriat strategic pentru dezvoltarea pieței din România și atât noi cât și clienții noștri suntem multumiți de soluțiile oferite de Dahua, inovația și dezvoltarea tehnologică fiind un propulsor important al acestora”, spune Marius Gavriluță, Manager General KMW Systems.

KMW Systems este unul dintre primii reprezentanți Dahua în Europa, iar colaborarea de peste 10 ani dintre Dahua si KMW Systems este oportună pentru ambele companii. A început prin a fi importator de DVR-uri stand alone, iar în ultimii 10 ani, KMW Systems a preluat spre promovare și comercializare toate soluțiile Dahua, oferind servicii profesioniste tuturor clienților săi”, declară Colin Wang, Managing Director Dahua Technology CEE& Nordic într-un interviu special cu ocazia aniversării celor 10 ani de colaborare.

Chiar și după 10 ani, KMW Systems rămâne în continuare principalul importator și distribuitor Dahua în România, fiind în același timp cel mai important vector pentru notorietatea de care se bucură în prezent produsele Dahua pe piața românească.

Avantajele oferite de KMW Systems clienților săi contribuie activ la crearea unei comunități importante de specialiști care utilizează soluțiile Dahua în proiectele lor. Astfel, consultanța tehnică și comercială în alegerea celei mai potrivite soluții, service-ul rapid, stocurile suficiente pentru onorarea și a celor mai complexe proiecte, livrarea rapidă și gratuită, precum și seminariile tehnice organizate oferă un plus de valoare oricărei colaborări cu KMW Systems.

În continuare, KMW Systems și Dahua promit soluții inovatoare și eficiente clienților, dar și oferte de nerefuzat. Urmăriți site-ul www.kmw.ro pentru detalii.

KMW Systems SRL  

Iași, str. Sâmbetei, nr.6
București, bd. Lacul Tei, nr. 1-3
0232 247 288                                                                        
www.kmw.ro
sales@kmw.ro

 

 

 

 

Share With: