[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Johnson Controls fuzionează echipele de supraveghere video și control acces

Johnson Controls a fuzionat recent echipele de producție pentru supraveghere video și control acces pentru a forma o singură echipă, numită „Tyco Access Control and Video Solutions”.

Johnson Controls a anunțat, la începutul lunii aprilie, că a combinat Tyco Access Control și Video Solutions într-o singură unitate de business care operează împreună pentru a alinia și mai bine cele două discipline și pentru a optimiza tehnologiile viitoare să fie rezistente la atacuri cibernetice, să fie eficiente pentru business și să ofere informații, conform securityinformed.com.

Combinarea celor două ramuri din cadrul Johnson Controls va permite concentrarea organizațională strategică asupra a patru piloni tehnologici importanți precum: securitatea cibernetică, soluții cloud, unificare și automatizare, zone identificate ca fiind importante pentru securitatea unei organizații și operațiunile de business.

Realinierea globală a echipelor în domeniul ingineriei, al managementului de produse și al asistenței pentru clienți va oferi Tyco Access Control and Video Solutions o imagine mai cuprinzătoare a modului în care se pot aborda cele mai bune provocări de securitate și operaționale ale clienților, optimizând și extinzându-se pe acești piloni principali în cadrul portofoliului Tyco.

Una dintre principalele dorințe ale integratorilor de sisteme de securitate și ale utilizatorilor, în zilele noastre, este de a avea o integrare fără probleme a sistemelor. Zilele în care arhitectura izolată de alte sisteme ofereau capacitățile pe care departamentele de securitate le căutau au apus. Apariția tehnologiei IP a rezultat într-o mare de schimbări în așteptările industriei, care acum cere ca supravegherea video, control accesul și alte sisteme de securitate să se găsească într-o singură platformă unificată, scrie securityinfowatch.com.

Unii producători au îmbrățișat combinarea securității fizice cu cea IT și au pornit la drum având în gând integrarea, iar alții s-au adaptat mai încet. Johnson Controls a decis recent că are nevoie să reorganizeze pentru a îndeplini mai bine cerințele pieței. Una dintre ele a fost crearea unei singure unități de business din unirea control accesului cu supraveghere video.

Eli Gorovici, General Manager, Tyco Access Control and Video Solutions for Global Security Products, Johnson Controls, a dat mai multe detalii legate de cei patru piloni. Unificarea a fost deja realizată prin unirea celor două echipe de control acces și supraveghere video într-una singură. Deja soluția de control acces lansată anul acesta la ISC West 2019 este un prim exemplu care arată cum vor funcționa acestea împreună. Soluția susține o cameră care folosește recunoașterea facială pentru a permite un acces control care nu cere multe acțiuni de la utilizator.

În ceea ce privește cloud-ul, Gorovici spune că se dorește folosirea de soluții de cloud hibrid, adică soluțiile video sau de control acces se pot extinde în cloud cum vrea clientul. În cazul securității cibernetice, Gorovici spune că pentru a combate atacatorii cibernetici, Johnson Controls investește în securitatea cibernetică a produselor sale și oferă o varietate de servicii care să ajute integratorii și utilizatorii finali să combată amenințările cibernetice.

Referitor la automatizare, compania caută moduri în care poate folosi inteligența artificială/ soluțiile machine learning pentru a ajuta să aducă o mai mare automatizare pentru mai multe aspecte precum monitorizarea video.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019