HomeStiriBusiness & TehnologieISONAS: O nouă evoluție a soluției de control acces IP
isonas-o-noua-evolutie-a-solutiei-de-control-acces-ip

ISONAS: O nouă evoluție a soluției de control acces IP

isonas-o-noua-evolutie-a-solutiei-de-control-acces-ipISONAS, lider în producția de sisteme de control acces Pure IP, a anunțat că va expune la ISC West noi produse hardware și software.

ISC West va avea loc în perioada 5 – 7 aprilie în Las Vegas, SUA. În cadrul evenimentului, ISONAS va expune  gama de produse hardware Pure IP™, noua platformă de date de autentificare pentru mobil, precum și Pure Access 2.0. Toate acestea vor avea o nouă înfățișare. În plus, vizitatorii vor putea experimenta noua platformă de date de autentificare pentru mobil, Pure Mobile și să participe la un concurs la care pot câștiga un dispozitiv Amazon Echo, scrie securityinfowatch.com.

ISONAS ia cu asalt piața cu o line de produse complet nouă și cu o extindere majoră a echipei de inginerie și rețea, care a oferit o experiență simplă pentru utilizator de la instalarea fizică la folosirea datelor de autentificare. Platforma hardware ISONAS Pure IP™ RC-04 revoluționează ușurința de instalare și adaugă tehnologia Bluetooth Low Energy pentru a permite folosirea telefonului inteligent pentru autentificare.

ISONAS continuă să ofere mai multe avansuri tehnologice, deschizând ușa unui control acces mai comod pentru toată lumea cu ajutorul Pure Access 2.0. Cea mai nouă versiune oferă o nouă interfață de utilizare și noi experiențe pentru utilizator, care includ o integrare directă cu Active Directory de la Microsoft și o proaspătă integrare cu Milestone XProtect, software-ul de administrare al accesului. Pe server propriu sau în cloud, Pure Access oferă integratorilor certificați ai ISONAS o oportunitate de a oferi o platformă unică de control acces administrat, scrie prweb.com.

 

 

 

Share With: