HomeStiriBusiness & TehnologieInterlogix lansează versiunea 8.0 a TruVision Navigator cu noi capacități

Interlogix lansează versiunea 8.0 a TruVision Navigator cu noi capacități

Interlogix, furnizor de soluții de securitate și siguranță, a lansat, la sfârșitul lunii noiembrie, versiunea 8.0 a TruVision Navigator,software-ul de securitate unificat.

Noua versiune a TruVision Navigator este o aplicație de 64 biți care include o unitate de procesare grafică separată. Administratorii de securitate vor putea avea o nouă viziune completă asupra a peste 50 de imagini video de înaltă rezoluție. În plus, integrarea panourilor UltraSync Modular Hub și a senzorilor de securitate Interlogix oferă utilizatorilor notificări de alarmare direct de la componentele sistemului de intruziune la interfața de utilizator, scrie casadomo.com.

Compania a îmbunătățit conexiune dintre switch-urile IFS pentru a facilita rezolvarea problemei rețelei de camere de securitate, prin repornirea, de la distanță, a posturilor specifice afectate, în timp ce repornește camerele conectate pentru a rezolva problema.

Utilizatorii pot acum administra o întreagă familie de platforme de securitate Interlogix conectate inclusiv TruVision video, control acces TruPortal, intruziune UltraSync și switch-urile de rețea IFS. Această actualizare software oferă performanțe mai mari și integrări native suplimentare pentru a a îndeplini nevoile de securitate și performanță a și mai multor clienți”, spune Edward Hamilton, video product management leader – Americas, Interlogix, citat de securityinformed.com.

Instrumentul de setare a dispozitivelor integrat permite utilizatorilor TruVision Navigator 8.0 să descopere cu ușurință camere, spații de stocare TruVision, panouri TruPortal și UltraSync și switch-uri de rețea IFS în momentul în care configurează sistemul.

Switch-urile IFS ajută utilizatorii să administreze mai bine sistemele, oferind mai multe informații legate de folosirea lățimii de bandă.

TruVision Navigator 8.0 va avea noi funcții precum: Pop-up-uri video live când sunt declanșate alarme. De-warping integrat în TruVision pentru imaginile de 360 de grade. Diagnosticare automată a problemelor.

În 2012, Interlogix își prezenta în România, pentru prima dată, produsul pentru control al accesului, TruPortal. Interlogix este parte integranta a UTC Climate, Controls & Security – lider in productia de sisteme de securitate fizica electronica, aer condiționat, refrigerare, automatizări si sisteme de control al clădirilor. La rândul sau, UTC Climate Controls & Security face parte din United Technologies, conform securityportal.ro.

Share With: