404 Not Found


nginx
Interfoanele ca sisteme de securitate robuste - Security Portal
HomeStiriBusiness & TehnologieInterfoanele ca sisteme de securitate robuste
interfoanele-ca-sisteme-de-securitate-robuste

Interfoanele ca sisteme de securitate robuste

interfoanele-ca-sisteme-de-securitate-robusteUneori se crede că interfoanele sunt o tehnologie mai veche care nu este necesară pentru a avea un sistem de securitate robust.

Interfoanele includ tehnologii inovative care s-au dezvoltat rapid, ținând pasul cu celelalte categorii din industria de securitate. La fel ca sistemele de camere video și control acces, îmbunătățirile tehnologice audio și de voce au ținut pasul, oferind caracteristici și beneficii pe care nu le poate oferi alt produs, scrie sourcesecurity.com.

Bruce Czerwinski, manager general de vânzări în SUA al Aiphone Corp, firmă producătoare de interfoane, spune că interfoanele sunt în top pentru comunicații, verificarea celor care intră și asistența în caz de urgență deoarece nu folosesc telefonul.

Difuzoarele/ goarnele pentru urgențe și interfoanele se comportă ca stații de securitate integrate care oferă o gamă largă de soluții de comunicare în caz de urgență. Sunt un centru pentru toate dispozitivele de securitate dintr-o locație, de la camere la cititoare de carduri, lumini și difuzoare, spune David Fleming, șef al departamentului de design al Code Blue Corp.

Code Blue oferă goarne analog și VoIP (voice over IP), având disponibile diverse opțiuni și configurări pentru a personaliza experiența.

Vingtor-Stentofon al Zenitel Group este furnizor de top de soluții critice de comunicații terestre și pe mare. Tehnologia folosește după mai mult de 70 de ani de inovație dispozitive inteligente SIP (Session Initiation Protocol, protocolul folosit în telefonia de pe internet) pentru a oferi servicii de interfoane IP, videointerfoane, comunicații de urgență și adresări către public.

Modelele de interfoane IP ale 2N sunt și ele dispozitive SIP care pot face mai mult decât efectuarea unui apel, conform CEO-ului 2N din SUA, Craig Szmania.

Produsele 2N adaugă la sistemul de securitate apeluri video și audio, pot controla acțiuni, se integrează cu majoritatea sistemelor pentru clădiri și oferă comunicații între puncte diferite sau la întreg sistemul. Compania folosește propriul sistem de operare.

Piața de videointerfoane va crește deoarece creșterea incidentelor de furt sporește cererea de sisteme de monitorizare sau securitate pentru casă împreună cu înmulțirea folosirii smartphone-urilor împreună cu aceste sisteme. Pe de altă parte, costul ridicat de mentenanță a acestor sisteme este principala piedică a pieței de videointerfoane , scrie military-technologies.net.

Segmentarea pieței de interfoane se bazează pe tipul produsului, modul de acces, tipul tehnologiei, aplicații și geografie. Videointefoanele se împart în sisteme de acces, sisteme de monitorizare a copilului și dispozitive mici.

Tipul de control acces folosit poate fi: card de acces, cititor de amprente, acces cu parolă și altele (bluetooth).

Împărțirea geografică este făcută în șapte regiuni: America de Nord, America Latină, Europa de Vest, Europa de Est, Japonia, regiunea Asia-Pacific(fără Japoinia) și regiunea Orientului Mijlociu și a Africii (MEA). În prezent, regiunea Asia-Pacific devine cea mai atractivă piață pentru lansarea produselor companiilor. Piața globală a videointerfoanelor se așteaptă să crească foarte mult împreună cu o creștere a cererii de supraveghere video pentru sistemul public și cel privat.

 

 

 

Share With: