HomeStiriBusiness & TehnologieInterfața care permite integrarea sistemelor de control acces ce folosesc cloud-ul
interfata-care-permite-integrarea-sistemelor-de-control-acces-ce-folosesc-cloud-ul

Interfața care permite integrarea sistemelor de control acces ce folosesc cloud-ul

interfata-care-permite-integrarea-sistemelor-de-control-acces-ce-folosesc-cloud-ulClay Solutions a creat o interfață care permite integrarea sistemelor de control acces ce folosesc cloud-ul cu alte prtofolii ale companiilor.

Clay Solutions este un furnizor de top de tehnologie de încuietori inteligente fără fir și care folosește cloud-ul. Clay Locking Platform este o interfață care face posibilă integrarea sistemelor de control acces din cloud cu produsele existente ale unei companii. Clay Locking Platform va fi expus la ISC West, scrie securityinforwatch.com.

În 2012, Clay Solutions a semnat un parteneriat cu producătorul de top de produse de control acces electronice, SALTO Systems, pentru a crea produsul inteligent de închidere fundamental numit Clay by SALT. În ianuarie 2017, SALTO și-a redenumit versiunea produsului ca Salto KS – Keys as a Service (cheie ca servicu), iar Clay Solutions a lansat în același timp Clay Locking Platform pentru companiile din întreaga lume. Parteneriatul cu SALTO continuă.

Redenumirea a venit din diferite surse, inclusiv răspunsul clienților, partenerilor și integratorilor. răspunsul pieței a ajutat foarte mult, mai ales pentru adăugarea de îmbunătățiri la care s-a adăugat și progresul tehnologiilor cloud avansate, scrie sourcesecurity.com.

SALTO KS oferă un sistem de administrare al control accesului flexibil care nu necesită instalare de software sau cheltuieli în plus ca cele ale unui sistem în întregime cu fire. Tot ce este necesar este un dispozitiv cu o conexiune la internet.

SALTO KS Keys as a Service este o soluție de închidere care folosește cloud-ul pentru control acces.

 

 

 

Share With: