HomeStiriBusiness & TehnologieIntegrarea sistemului de securitate SimpliSafe cu Alexa
integrarea-sistemului-de-securitate-simplisafe-cu-alexa

Integrarea sistemului de securitate SimpliSafe cu Alexa

integrarea-sistemului-de-securitate-simplisafe-cu-alexaIntegrarea asistentului vocal al Amazon permite utilizatorilor SimpliSafe să își armeze sistemul sau să verifice starea acestuia doar cu o comandă vocală.

Încă din 2015, sistemele de securitate de tip do-it-yourself au început să câștige în popularitate, fiind o piață în care pătrund chiar și furnizorii de soluții tradiționale de securitate, conform securityportal.ro.

Dispozitivele de securitate de tip do-it-yourself (DIY) variază de la cele care se pot instala automat, care se pot monitoriza sau care pot acționa fără a fi monitorizate. Zilnic, aceste dispozitive oferă clienților sute de metode pentru a înlocui serviciile tradiționale de securitate rezidențială.

Încă de acum cinci ani s-au putut observa investițiile în seriviciile de securitate de tipul DIY, un exemplu fiind furnizorii de securitate Simplisafe și Canary.
Dar acum, trendul este de a integra sistemele de tipul do-it-yourself cu noi tehnologii care fac și mai ușoară utilizatrea acestora.

Astfel, SimpliSafe va permite utilizatorilor să își armeze sistemul sau să verifice starea acestuia folosind comenzi vocale. Această opțiune a fost anunțată în cadrul CES 2018 și este disponibilă începând cu 3 mai, conform cnet.com.

Pentru a porni această funcție este necesară activarea Alexa și conectarea asistentului de voce la contul SimpliSafe. După aceea, utilizatorul poate efectua cele două operațiuni cu ajutorul comenzilor vocale, din casă sau de la distanță. De asemnea, cei care folosesc August Smart Lock împreună cu SimpliSafe vor închide ușa automat odată cu armarea sistemului.

Dezactivarea sistemului cu ajutorul vocii nu este o opțiune și este așa ca măsură de securitate, pentru ca un hoț care știe să folosească bine tehnologia să nu o poată dezactiva.

 

 

 

Share With: