HomeStiriBusiness & TehnologieIntegrarea sistemului de securitate în sistemul de închidere al ușii locuinței
integrarea-sistemului-de-securitate-in-sistemul-de-inchidere-al-usii-locuintei

Integrarea sistemului de securitate în sistemul de închidere al ușii locuinței

integrarea-sistemului-de-securitate-in-sistemul-de-inchidere-al-usii-locuinteiSistemul de securitate SimpliSafe funcționează împreună cu sistemul de închidere al ușii, August Smart Locks. Asta înseamnă că alarma și sistemul de închidere al ușii funcționează împreună.

Cei care dețin un August Smart Lock și un sistem de securitate SimpliSafe vor putea sincroniza închiderea și deschiderea încuietorii cu armarea și dezarmarea sistemului de securitate. De asemenea, dezarmarea sistemului SimpliSafe cu ajutorul brelocului sau aplicației Keypad pentru dispozitive mobile înseamnă și descuierea automată a încuietorii. Armarea sistemului de alarmare înseamnă și încuierea ușii, conform CNET.com.

Integrarea August și SimpliSafe poate funcționa și de la distanță, permițând descuierea ușii și dezarmarea alarmei din aplicația SimpliSafe. Aplicația SimpliSafe poate fi accesată doar cu un abonament lunar de 25 de dolari care deblochează Interactive Professional Alarm Monitoring Plan.

Parteneriatul dintre SimpliSafe și August Home, producătorul de încuietori inteligente, a fost anunțat pe 10 aprilie 2018, conform digitaltrends.com.

Armarea și dezarmarea alarmei de la distanță, precum și deblocarea și blocarea încuietorii de la distanță, oferă clienților posibilitatea de a permite accesul prietenilor și musafirilor în casă chiar dacă propietarul nu este prezent.

„Misiunea noastră este de a securiza fiecare casă. Nu ne-am grăbit când am lucrat împreună cu echipa August Home pentru a ne asigura că integrarea oferă nu doar comfort, dar și cea mai puternică, mai de încredere protecție posibilă, construind pe baza promisiuii noastre a oferi o platformă întreagă de securitate pentru acasă,” a declarat fondatorul și CEO-ul SimpliSafe, Chad Laurans.

Noua compatibilitate dintre cele două produse va fi disponibilă în luna mai a acestui an pentru toți clienții SimpliSafe care s-au abonat la programul profesional interactiv de monitorizare al alarmei. Acest parteneriat a fost anunțat din timp, în cadrul ISC West 2018. Integrarea August Smart Lock sau a  August Smart Lock Pro necesită folosire unui August Connect Wi-Fi Bridge pentru a putea permite conectarea încuietorii Bluetooth la Wi-Fi, conform securitysales.com.

 

 

 

Share With: