HomeStiriBusiness & TehnologieInstalator de sisteme de securitate din SUA, acuzat că și-ar fi spionat clienții
instalator-de-sisteme-de-securitate-acuzat-ca-si-ar-fi-spionat-clientii

Instalator de sisteme de securitate din SUA, acuzat că și-ar fi spionat clienții

instalator-de-sisteme-de-securitate-acuzat-ca-si-ar-fi-spionat-clientiiPoliția din orașul West Monroe, SUA, a dat în urmărire un bărbat acuzat că și-ar fi spionat clienții prin intermediul sistemelor de securitate.

Poliția din orașul West Monroe, SUA, a dat în urmărire un bărbat după ce o persoană a raportat că acesta, în calitate de instalator de sisteme de securitate, a folosit ilegal camerele de securitate pentru a o spiona, scrie myarklamiss.com.

Poliția soune că victima a semnat un contract cu bărbatul, dar în acesta nu era precizat nimic depre monitorizarea imaginilor live. Poliția precizează că bărbatul a folosit imaginile live pentru a demonstra altor persoane că sistemele instalate de el funcționează, dar face asta fără a cere permisiunea celor care l-au angajat, ceea ce este ilegal, scrie knoe.com.

Nu se precizează cum a aflat victima că este urmărită pe cameră de către instalatorul sistemului de securitate. Aceasta l-a reclamat pe bărbat pe 7 mai. Bărbatul va fi obligat să plătească 25.000 de dolari.

Share With: