HomeStiriBusiness & TehnologieInovațiile OnSSI ce vor fi prezentate la ISC West 2018
inovatiile-onssi-ce-vor-fi-prezentate-la-isc-west-2018

Inovațiile OnSSI ce vor fi prezentate la ISC West 2018

inovatiile-onssi-ce-vor-fi-prezentate-la-isc-west-2018OnSSI va prezenta în cadrul ISC West 2018 sistemul de video management Ocularis 5.5 împreună cu alte soluții obținute cu ajutorul parteneriatelor cu alte companii.

În cadrul ISC West 2018, OnSSI va demonstra inovațiile din cadrul parteneriatelor sale, conform securityinfowatch.com.

Integrarea C2P și a Ocularis 5.5 oferă informații vitale în sistuații de urgență pentru operatorii, care pot alege astfel cel mai bun plan de acțiune. Această soluție aduce împreună imaginile video și informațiile, fiind un istrument eficient pentru aplicațiile de securitate precum recunoașterea facială, control acces, bănci, urmărirea bunurilor, recunoașterea plăcuâei de înmatriculare, PoS și altele.

CyberExtruder, un alt partener, oferă este un software performant de recunoaștere facială, numit Aureus 3D AI, ce este integrat cu Ocularis 5.5, oferind organizațiilor care au nevoie de verificare și autentificare a identității un centru de procesare.

Un alt partener este NetApp, care oferă o soluție de stocare video ce se integrează cu Ocularis 5 pentru a oferi o înaltă performanță și scalabilitate.

Anunțul lansării Ocularis 5.5 a fost făcută la începutul lunii octombrie, iar pe 8 octombrie 2017 a fost pus la dispoziția utilizatorilor, conform SecurityPortal.ro.

Ocularis este o platformă VMS deschisă. Permite utilizatorilor să înregistreze imagini video de pe camere analog și de pe camere IP de rețea și poate deveni o platformă de administrare a informației de securitate fizică (PSIM), permițând utilizatorilor să controleze unelte avansate și integrări îmbunătățite ca detectare inteligentă a mișcării, control acces, biometrie și analiza comportamentului. Ocularis are trei modele:  Professional, creat pentru organizații care funcționează în mai multe locații folosind un număr de camere de la mic la mediu; Enterprise, construit pentru organizații care folosesc un număr mediu sau un număr mare de camere; Ultimate, creat pentru organizațiile foarte mari cu nevoi de comandă și control solicitante.

Un parteneriat al OnSSI a fost anunțat în luna frebruarie 2018, când,  analiza avansată a recunoașterii plăcuței de înmatriculare a Vaxtor Corporation a fost integrată cu platforma Ocularis a OnSSi, conform SecurityPortal.ro.

 

 

 

Share With: