HomeStiriBusiness & TehnologieIncuietori wireless, lansate de Allegion
in

Incuietori wireless, lansate de Allegion

 

 

 

inCompania Allegion a lansat seria de încuietori wireless Schlage NDE, care au încorporate tehnologia ENGAGE, cu care compania vrea să revoluționeze controlul accesului.

 

Allegion susține că intenționează să schimbe modul în care utiliziatorii privesc accesul în interiorul clădirilor. Compania, specializată în soluții de securitate și siguranță, este concentrată în a ușura procesul de control acces și de a îl face mai accesibil pieței imobiliare.

Tehnologia ENGAGE oferă utilizatorilor flexibilitatea de a alege soluția potrivită care îndeplinește cerințele afacerilor lor, dar și libertatea de a crește scalabilitatea acesteia, pe viitor, se arată într-un comunicat de presă publicat de companie.

Seria de încuietori wireless Schlage NDE sunt proiectate astfel încât să poată fi ușor de instalat, utilizat, administrat și conectat. Acestea combină încuietoarea, datele de autentificare stocate de cititor, poziția senzorului față de ușă și switch-ul pentru ieșire într-o singură unitate, fără a fi nevoie instalarea de cabluri pentru fiecare deschidere. Acestea se potrivesc cu ușile cilindrice standard ND și pot fi instalate în aproximativ 15 minute cu o șurubelniță dreaptă.

Utilizatorii se pot conecta și pot actualiza încuietorile NDE pentru a îndeplini cerințele lor în mai multe feluri. ,,Utilizatorii vor beneficiile controlului accesului, fără implicarea costurilor și a complexității. Aplicațiile ENGAGE pe bază de cloud și mobil le permite să administreze accesul de oriunde, la o fracțiuni a costului soluțiilor tradiționale de control acces. Managerii de sistem pot trimite actualizări în mod manual sau prin Wi-Fi. Utilizatorii care au nevoie de actualizări în timp real se pot conecta la unii dintre partenerii noștri de sisteme prin gateway-ul ENGAGE”, a explicat Rick White, reprezentant Allegion.

Încuietorile Schlage NDE se potrivesc pentru aplicații interioare, precum securizarea intrărilor comune dintr-o clădire sau a camerelor în care sunt stocate informații sensibile.

,,Această platformă le permite clienților să-și utilizeze cardurile de identificare în spațiul de birou, nu doar la intrarea principală a clădirii. Asta înseamnă că se vor face mai puține apeluri de serviciu legate de refacere a cheilor sau de încuieri accidentale”, a încheiat White.

 

 

 

 

Share With: