HomeStiriBusiness & TehnologieÎmbunătățirea control accesului pentru organizații
imbunatatirea-control-accesului-pentru-organizatii

Îmbunătățirea control accesului pentru organizații

imbunatatirea-control-accesului-pentru-organizatiiIndiferent de mărimea organizației, o breșă de securitate poate afecta mult marca și reputația, dar poate și să expună clienții unor pericole precum furtul de identitate, jaf virtual sau chiar răni fizice.

În ciuda noilor tehnologii, protocoale și practici de securitate foarte bune, breșele de securitate fizice și virtuale urmează un scenariu comun, scrie securityinfowatch.com.

Control accesul este de multe ori neglijat și trece printr-o evoluție rapidă – precum implementarea autentificării biometrice.

Iată câteva dintre cele mai bune practici ce ar putea îmbunătății control accesul în viitorul apropiat și care pot deveni un standard pentru viitor:

– securitatea trebuie să includă mai mult decât ușa de la intrare.

– rezolvarea problemelor legate de legitimațiile pierdute sau furate: acestea reprezintă un risc foarte mare deoarece pot și să fie clonate ușor fără ca utilizatorul să bănuiască. Eliminarea acestei probleme ar însemna folosirea de mai multe metode de autentificare care nu pot fi contrafăcute.

– eliminarea abuzului de legitimații ar însemna că compania se asigură că persoana care deschide o ușă este și cine zice că este, iar biometria ar putea ajuta prin implementarea recunoașterii faciale, scanării amprentei sau retinei.

– pentru a preveni cazurile în care mai multe persoane intră cu ajutorul celeași legitimații de autentificare, fie că este intenționat sau neintenționat, nu este suficientă verificarea persoane care a scanat legitimația, ci verificarea câtor persoane intră cu ea.

– îmbunătățirea acționării în caz de urgență ar putea fi făcută dacă sistemul de control acces poate identifica locația exactă unde a apărut urgența.

– îmbunătățirea funcționării afacerii cu ajutorul sistemului de control acces pentru a îmbunătății productivitatea personalului, pentru a identifica mai repede amenințările și breșele înainte de a produce pagube majore.

Conform unei cercetări, se așteaptă ca piața de sisteme electronice de control acces să ajungă la 35,51 miliarde de dolari la nivel global până în 2023, scrie themobileherald.com.

Acest raport este întocmit prin chestionarea producătorilor de top de pe piața de sisteme electronice de control acces. Informațiile oferite sunt analizate pentru a întocmi raportul.

Acesta nu este singura cercetare care s-a făcut în acest domeniu în ultimele luni. De multe ori, rapoartele conțin informații legate de trenduri și despre producători de top precum ASSA Abloy, Honeywell, SIEMENS, TYCO, BOSCH Security, DDS, ADT LLC, Dorma, KABA Group, Schneider, Suprema, Southco, SALTO, Nortek Control, Panasonic, Millennium, Digital Monitoring Products, Gallagher, Allegion, Integrated, scrie newmexicocourierexpress.com.

 

 

 

Share With: