404 Not Found


nginx
Imaginile postate online, folosite la identificarea cu ajutorul CCTV - Security Portal
[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Categories: Business & Tehnologie

Imaginile postate online, folosite la identificarea cu ajutorul CCTV

În ciuda criticilor tot mai mari la nivel mondial pentru încălcările de confidențialitate ale NSA, agenția continuă să culegă milioane de imagini de pe internet.

 

Aceste imagini sunt interceptate de NSA prin programul sau operațional de supraveghere la nivel mondial, care vine echipat cu un program sofisticat de recunoaștere facială scrie exposingtruth.com.

NSA folosește o varietate de informații, în scopul de a culege imaginile, inclusiv e-mail-urile, mesajele text, conferințele video și alte comunicări. Aceste programe au fost etichetate de fostul analist CIA Edward Snowden, care a fost primul care a expus încălcările de confidențialitate NSA, ca fiind extrem de nereglementate și nesupravegheate.

Agenția fura milioane de imagini pe zi de la cetățeni, inclusiv aproximativ 55.000 de imagini de calitate care pot fi folosite la recunoașterea feței. NSA consideră astăzi imaginile feței, amprentele digitale, și alți identificatori ca fiind la fel de importante ca mesajele scrise și comunicările orale din trecut. Potrivit lui Edward Snowden datele care sunt colectate includ activitățile online de zi cu zi ale persoanei, care apoi sunt compilate și recompilate pentru a forma informații biografice și biometrice pentru NSA, alcătuind un “model de viață”.

Această integrare nu este nouă, și a fost de fapt utilizată în Anglia încă din 1998. Problema este că analiza și elaborarea de date privind persoanele fizice, nu doar stocarea, ci conexiunea cu alte informații, devine mai ușoară și mai singură în evidențierea unei persoane fără să fie nevoie de o interacțiune umană directă.

Deoarece mai multe organe de drept locale vin să aplice pe scară largă softuri de recunoaștere facială, folosind inclusiv informațiile din permisului de conducere și informațiile de pe Facebook, trebuie să ne întrebăm cu privire la implicațiile acestora.

Biroul Federal de Investigații (FBI) al Statelor Unite ale Americii, de asemenea, caută să stabilească un program de identificare de ultimă generație, care va combina identificarea automata a amprentelor digitale cu imagini ale feței și alte date biometrice. O mare parte din datele colectate de la acest sistem va include scanarea irisului, amprente ale palmei, fotografii de recunoaștere a feței gata pregătite, înregistrări de voce și mai multe. Baza de date a FBI: Next Generation Identification (NGI), este de așteptat să conțină 52.000.000 de fotografii până în 2015.

Departamentul pentru Securitate Internă, de asemenea, susține proiectele care sunt făcute să găsească fețele suspecților în mulțime. Unul dintre proiecte este Biometric Optical Surveillance System (BOSS). Tehnologia BOSS este format din două camere video care sunt capabile să captureze imagini stereoscopice ale unei fețe și un sistem de comparare la distanță. Imaginile stereoscopice sunt două imagini ale aceluiași obiect, acestea sunt luate din unghiuri ușor diferite care creează iluzia de adâncime tridimensională din imaginile bidimensionale.

Crearea sistemului BOSS a început ințial ca un efort de a ajuta armata să detecteze potențialii atentatori sinucigași la secții de votare în aer liber din Afganistan și Irak. Ele sunt acum utilizate pe pământ american (și probabil și în alte țări), pentru a căuta prin mulțime orice amenințare “teroristă”.  

Share
Publicat de
admin2

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019