HomeStiriBusiness & TehnologieIHS prevede o ruptură a pieței smart home
ihs-prevede-o-ruptura-a-pietei-smart-home

IHS prevede o ruptură a pieței smart home

ihs-prevede-o-ruptura-a-pietei-smart-homeIHS Market prevede că, în următorii ani, va avea loc o ruptură a pieței smart home, datorită achiziției Icontrol de către Alarm.com și Comcast.

Achiziția Icontrol de către Alarm.com și Comcast, finalizată pe 8 martie anul acesta, va însemna o competiție dură în următorii ani pentru celalți furnizori de sisteme de automatizare a casei, scrie sourcesecurity.com.

Deși Comcast oferă servicii de telecomunicații, și de obicei companiile de telecomunicații primesc recenzii slabe din partea clienților, asta nu a încetinit creșterea ca furnizor de servicii de securitate automatizate pentru casă.

IHS Markit estimează că Comcast este reprezentată de aproximativ 2% din piața de clădiri rezidențiale monitorizate, care valora aproximativ 13 miliarde în 2016. În plus, conturile smart home monitorizate de profesioniști le vor depăși pe cele monitorizate tradițional în 2022, când aproximativ 9% din toate casele vor avea o monitorizare profesionistă. Acest trend subliniază în plus nevoia de a avea o platformă smart home robustă pnetru a rămâne competitiv.

Honeywell, un competitor al Icontrol și Alarm.com în spațiul casei conectate, a intentat un proces pentru a bloca fuziunea, care a fost anunțată prima dată în iunie 2016. Honeywell a susținut că o companie cobinată ar viola regulile antitrust. Cu toate acestea, litigiul a eșuat, iar Honeywell a renunțat volutar la plângere, scrie securitysales.com.

Sistemele de alarmare monitorizate de profesioniști reprezintă doar 23% dintre casele rezidențiale, Honeywell și Alarm.com rămân bine poziționate pe piață.

Probabila adevărata seminificație a fuziunii este înțelegerea că software-ul și platformele au nevoie de o accentuare mai mare sau egală în comparație cu elementele hardware. Mulți producători de alarme au trebuit să întoarcă foaia în ceea ce privește strategia deoarece hardware-ul nu mai aduce câștiguri pentru afacere.

În esență, sfera de inovații în tehnologie folosite pentru echipamentele de alarmarea a intruziunilor este limitat. Platformele software care subliniază o intefață pritenoasă cu utilizatorul, o integrare fără probleme cu alte echipamente existente deschid drumul inovării produselor și atrag noi clienți.

 

 

 

Share With: