[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

IBM Security deschide o rețea de patru locații sigure de testare

X-Force Red Labs a IBM Security se va afla în Atlanta, Austin din SUA și în Anglia și Australia.

X-Force Red Labs este o rețea de patru locații sigure de testare dedicate testării securității dispozitivelor și sistemelor ce includ tehnologii pentru clienți și IoT industrial, echipamente pentru autovehicule și bancomate. IBM X-Force Red a lansat și un set de practici de testare dedicate bancomatelor ca răspuns la creșterea cererii de securizare a sistemelor de tranzacții financiare, se arată într-un comunicat al IBM.

Noile laboratoare vor fi folosite de X-Force Red, o echipă autonomă de hackeri veterani ai IBM Security. Laboratoarele X-Force Red oferă o locație sigură unde hackerii X-Force Red vor lucra pentru a descoperi vulnerabilitățile hardware și software ale dispozitivelor înainte și după ce sunt oferite clienților. Cele patru laboratoare se vor afla în Austin, statul Texas din Statele Unite; Hursley din Anglia, Marea Britanie; Melbourne, Australia și Atlanta, statul Georgia din Statele Unite.

În doar doi ani, IBM X-Force Red a devenit cea mai bună echipă de testare a securității și a crescut enorm. Echipa a cunoscut o creștere a numărului de clienți în proporție de 170% în ultimul an. Această creștere exponențială a făcut ca IBM Security să crească numărul de persoane din cadrul X-Force Red, dublând numărul lor în mai multe domenii în ultimul an.

Remedierea vulnerabilităților software și a defectelor după faza de producție poate costa organizațiile cu 29% mai mult față de costul identificării și remedierii lor în faza de creație, conform Ponemon Institute. IBM X-Force Red, prin intermediul noilor laboratoare de testare, ajută inginerii și dezvoltatorii cu construirea securității în tot procesul de dezvoltare hardware și software.

Serviciile includ: documentarea cerințelor produsului, o analiză tehnică profundă, descoperirea potențialelor amenințări și riscuri pentru produs, generarea de cerințe de securitate și teste de penetrare. X-Force Red oferă și servicii de testare pentru bancomate care sunt special create pentru a identifica și a ajuta la remedierea vulnerabilităților fizice, hardware și software ale bancomatelor.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019