[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

IBM lansează o nouă platformă de securitate open-source

IBM a lansat o nouă platformă de securitate open-source, numită Cloud Pak for Security, pentru a permite organizațiilor să se conecteze cu orice instrument de securitate, cloud sau sistem on-premise, fără a fi nevoie să mute date din sursa sa originală.

Noua platformă este acum disponibilă și include tehnologie open-source pentru detectarea de amenințări, capabilități de automatizare pentru a accelera reacția în caz de cyberattack și capacitatea de a rula în orice mediu.

Cloud Pak pentru securitate IBM este prima platformă care utilizează tehnologia open-source a companiei care permite utilizatorilor să caute și să traducă date de securitate dintr-o varietate de surse. De asemenea, poate fi extins prin adăugarea de instrumente și aplicații suplimentare în timp.

Pe măsură ce mai multe companii se apropie de maturitatea cloud, aplicațiile și datele sunt răspândite frecvent pe mai multe cloud private și publice și resurse la fața locului. Protejarea acestui mediu IT fragmentat este adesea dificilă pentru echipele de securitate, motiv pentru care IBM a lansat Cloud Pak pentru securitate.

IBM Cloud Pak pentru securitate poate fi instalat cu ușurință în orice mediu, inclusiv cel local, cloud privat și cloud public. Platforma în sine este alcătuită dintr-un software containerizat pre-integrat cu Red Hat OpenShift.

Prin OASIS Open Cybersecurity Alliance, IBM a creat, de asemenea, parteneriate cu zeci de alte companii pentru a ajuta la promovarea interoperabilității și pentru a reduce blocarea vânzătorilor în toată comunitatea de securitate, folosind tehnologii open source co-dezvoltate. Folosind aplicația Cloud Pak for Security Data Explorer, analiștii de securitate își pot eficientiza monitorizarea pentru amenințări pe instrumentele de securitate și cloud. Înainte de lansare, echipele de securitate trebuiau să caute manual indicatorii de amenințare în fiecare mediu individual, conform clubit.ro.

Share
Publicat de
Simona

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019