[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Honeywell lansează 6 noi camere din gama Performance Series

Noile camere din gama Performance Series vor dispune de noi instrumente de detecție a feței și și căutare inteligentă care elimină timpul petrecut în fața monitorului pentru vizionarea imaginilor.

Honeywell a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute, extinderea gamei de camere video Performance Series odată cu lansarea a șase noi camere și actualizări pentru 11 produse deja existente, scrie campussafetymagazine.com.

Se spune că dispozitivele video IP integrate ale gamei Performance Series, de 2/4/8 MP, livrează notificări mai rapide și verificări ale potențialelor amenințări împreună cu informații importante care să susțină aplicațiile companiilor mici și mijlocii și ale companiilor mar la un nivel mai mic al costului de instalare și operare.

Noile modele de camere includ:

  • O cameră IP de 2,1 mm pentru numărarea persoanelor: H2W2PC1M 2MP
  • O cameră IP de tipul pin-hole: HPW2P1
  • Trei camere cu focus/zoom motorizat: camera IP HEW4PER2 4MP, de tip eyeball: o cameră IP dome cu infraroșu, H4W8PR2 8MP; o cameră IP de tip bullet cu infraroșu, HBW8PR2 8MP.
  • O cameră IP de tip dome cu infraroșu și 2,8mm: H4W2PER3 2MP.

Gama de camere video Performance Series are noi instrumente numite Face Detection și Smart Search care elimină ore întregi de vizionare a imaginilor video și permite utilizatorilor să caute rapid printre înregistrări pentru o identificare eficientă, urmărind și vizionând anumite persoane. Noua cameră de tipul pin-hole permite o supraveghere discretă în cazul aplicațiilor din domeniul bancar, precum bancomatele, scrie securityinfowatch.com.

Printre beneficiile și funcțiile importante se numără reducerea costurilor operaționale pentru clienți finali. Analiza video vine cu analiza comportamentului și funcția de numărare a persoanelor care este ideală pentru mediile de retail prin faptul că ajută utilizatorii să crească veniturile cu ajutorul monitorizării numărului de persoane și ce anume le atrage. Astfel se pot lua decizii cu privire la aranjarea magazinului, distribuirea angajaților și strategiile de promovare a produselor comercializate. Gama de camere oferă opțiuni de stocare eficiente, inclusiv suport pentru compresia H.265, care poate ajuta la reducerea costurilor cu stocarea cu aproape 50%, dar și a costurilor legate de pregătirea personalului care folosește sistemul de supraveghere.

Un alt beneficiu este reducerea numărului de camere deținute. Tehnologia 4K pentru imagini de înaltă definiție care acoperă zone largi pe timp de zi și de noapte permite utilizatorilor să mărească imaginea de la o distanță mare pentru a reduce numărul de camere necesare.

Camerele asigură o securitate eficientă și efectivă. Acestea vin împreună cu funcții de securitate cibernetică care protejează investiția utilizatorului final. Se integrează cu MAXPRO Cloud pentru un control acces simplu și pentru administrarea mai multor locații. Camerele permit utilizatorilor să acceseze o locație sau mai multe prin intermediul unei singure interfețe folosind software-ul HDCS.

Performance Series face parte din portofoliul Honeywell de produse de securitate conectate care pot oferi clienților o soluție completă cu video, control acces, detecția intruziunilor și produse de securitate integrate.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019