HomeStiriBusiness & TehnologieHoneywell își extinde platforma Lyric Security and Home Control
honeywell-isi-extinde-platforma-lyric-security-and-home-control

Honeywell își extinde platforma Lyric Security and Home Control

honeywell-isi-extinde-platforma-lyric-security-and-home-controlHoneywell, furnizor de soluții pentru case conectate, a anunțat noi funcții suplimentare pentru platforma Lyric Security and Home Control.

Honeywell a lansat platforma Lyric în două stadii: primii au fost distribuitorii certificați, printre care AlarmClub, care au avut parte de un curs intensiv care explica toate funcțiile și apoi au urmat toate companiile de securitate din SUA și Canada, iar la sfârșitul lui octombrie 2016 a fost lansat către publicul larg, scrie hometoys.com.

Honeywell, furnizor de soluții pentru case conectate, a anunțat noi funcții suplimentare pentru platforma Lyric Security and Home Control care permite aproape perfect consumatorilor să își controleze securitatea casei și sistemele de automatizare de pe dispozitivele personale. Lyric Gateway este concepută pentru un stil de viață mobil și permite extinderea către cei care închiriază apartamente, caselor cu mai mulți propietari și cei care se mută des, scrie sourcesecurity.com.

Lyric Gateway poate fi așezat oriunde în casă folosind suportul de birou. Este centrul de activitate pentru controlul întregului sistem al platformei conectate fără fir Lyric. Cu ajutorul aplicației Honeywell Total Connect Remote Services se poate controla de la distanță termostatul Lyric Round Wi-Fi, camerele video și alte dispozitive.

„Mulți oameni preferă să își administreze viețile prin intermediul dispozitivelor mobile – și controlul casei nu face excepție,” a spus David Paja, președinte al Security and Fire, Honeywell Home and Building Technologies, citat de securityinfowatch.com.

Lyric Gateway se instalează rapid cu o conexiune Wi-Fi sau Ethernet. Folosește și comunicații radio ca rezervă.

 

 

 

Share With: