HomeStiriBusiness & TehnologieHikvison a primit premiul ESX Innovation 2018 pentru supraveghere video
hikvison-a-primit-premiul-esx-innovation-2018-pentru-supraveghere-video

Hikvison a primit premiul ESX Innovation 2018 pentru supraveghere video

 

 

 

hikvison-a-primit-premiul-esx-innovation-2018-pentru-supraveghere-videoCamera Thermal Bi-Spectrum IP a Hikvison SUA a primit premiul ESX Innovation 2018 la categoria de supraveghere video.

Acest premiu recunoaște „cele mai inovatoare tehnologii pentru industria securitatății electronice și a siguranței vieții,” se precizează într-un comunicat al Hikvision.

Camera DS-2TD2615-7/10 Thermal Bi-Spectrum IP este o cameră accesibilă cu imagini bispectrale. Sistemul are încorporată tehnologia VCA ce are caracteristică un senzor termic 160×120, cu lentile de 7 sau 10 milimetri, și o cameră vizibilă 2 MP CMOS DarkFighter cu imagini ale câmpului vizual potrivite. Poate avea un format full frame, poate filma în condiții de lumină scăzută până la 0,002 lucși.

Camera premiată va fi expusă la târgul ESX Security care va avea loc în perioada 19-22 iunie în Nashville, statul Tennesse, SUA. În plus, camera celor de la Hikvision va concura în cadrul ESX TechVision Challenge pe 19 iunie, o competiție asemănătoare unei emisiuni de televiziune Shark Tank. Competiția va avea un juriu format de experți din industria de securitate.

Jeffrey He, președinte al Hikvision USA Inc. și Hikvision Canada Inc. spune că recunoașterea din partea  experților ESX este o onoare, iar camera premiată, ce combină o cameră termică cu VCA, folosită în cele mai cerute segmente de pe piața, ajută la combaterea infracțiunilor și terorismului și la siguranța comunităților din America de Nord.

 

 

 

Share With: