HomeStiriBusiness & TehnologieHikvision securizează un furnizor de automobile
hikvision-securizeaza-un-furnizor-de-automobile

Hikvision securizează un furnizor de automobile

hikvision-securizeaza-un-furnizor-de-automobileHikvision Canada a permis instalarea unui sistem de supraveghere video de către un integrator care s-a ocupat cu securizarea unui sediu al Ajax Hyundai din Ontario, Canada.

OGSP (Off Grid Surveillance Platforms) este integratorul specializat în sisteme de supraveghere video care operează fără alimentare la rețelele de furnizare a energiei electrice, folosind energia solară pentru alimentarea echipamentelor de monitorizare video. Compania Hikvision a emis un stiudiu de caz și un comunicat de presă cu privire la această integrare, se precizează pe blog-ul companiei.

Sean Harris, general manager al Ajax Hyundai, spune că henologia oferită de Hikvision oferă soluții eficiente din punct de vedere al costului care oferă cele mai bune imagini video de pe piață.

Integratorul a instalat patru camere video de rețea DS-2DE4A220IW-DE 2 MP PTZ Dome. Ele au fost montate în vârful unui stâlp înalt de 7,3 metri. Camerele înregistrează imaginile pe un NVR cu o capacitat de stocare de 3TB.

Instalarea a oferit o supraveghere panoramică de 360 de grade ce a devenit și un mijloc de prevenire a furturilor, în timp ce oferă felxibilitatea de a mări imaginile pentru a vedea detaliile, de a scana imaginile pentru a descoperi anumite scene și verificarea de la distanță prin intermediul aplicației iVMS de pe smartphone sau tabletă.

În Canada, furturile de cabluri sunt o problemă semnificativă. De aceea, OGSP a ales acest tip de integrare care nu folosește rețeaua de cabluri ce oferă energie electrică, ci se bazează pe energia solară.

 

 

 

Share With: