HomeStiriBusiness & TehnologieHikvision îmbunatățește sistemul de supraveghere video al unei nave muzeu din SUA
hikvision-imbunatateste-sistemul-de-supraveghere-video-al-unei-nave-muzeu-din-sua

Hikvision îmbunatățește sistemul de supraveghere video al unei nave muzeu din SUA

hikvision-imbunatateste-sistemul-de-supraveghere-video-al-unei-nave-muzeu-din-suaHikvision îmbunatățește sistemul de supraveghere video al navei de război North Carolina, Statele Unite, care este un muzeu, cu nouă etaje, deschis în onoarea veteranilor.

Hikvision, un frunizor de top de inteligență artificială, machine learning, robotică și alte tehnologii nou apărut și furnizor de top de soluții de supraveghere video IP a oferit, prin intermediul integratorului american ADT/Protection 1, o nouă soluție IP de înaltă rezoluție pentru îmbunătățirea securității navei de război North Carolina, un punc de reper istoric și național din Wilmington, scrie securityinfowatch.com.

Nava este staționată la țărm și a devenit un muzeu ce comemorează cei 11.000 de membrii ai echipajului care au murit în timpul celui de-al doilea război mondial, dar și veteranii de război. Atracțiile turistice ale navei sunt popotele, saa mașinilor, puntea și Combat Information Center.

Pentru scurizarea navei și a magazinului de suveniruri au fost instalate o combinație de camere de tip dome de 3MP, camere PTZ cu zoom optic de 30X de 2MP, camere de tip bullet cu zoom de 2MP și camere de tip Turret de 2MP. Două NVR-uri Hikvision cu 32 de canale și și o cpacitate de stocare de 6TB sunt folosite pentru a înregistra imaginile timp de 40 de zile, conform prnewswire.com.

Înainte de înlocuirea sistemului de supraveghere video analog, nava și-a îmbunătățit rețeaua de internet. În total au fost instalate 45 de noi camere Hikvision.

Conform celor de la ADT/Protection 1, cea mai mare provocare pentru cei care au îmbunătățit rețeaua de supraveghere video a fost eliminarea cablurilor coaxiale de la bordul navei.

 

 

 

Share With: