HomeStiriBusiness & TehnologieHID Mobile Access primește certificarea ISO 27001
hid-mobile-access-primeste-certificarea-iso-27001

HID Mobile Access primește certificarea ISO 27001

hid-mobile-access-primeste-certificarea-iso-27001HID Global, lider mondial din domeniul soluțiilor de identificare de încredere, a anunțat că soluția sa premiată, HID Mobile Access, este una dintre primele soluții de acces pe mobil care este certificată ISO 27001.

ISO 27001 servește drept cadrul pentru administrarea sistemelor securității informației care specifică cele mai bune practici de securitate, stabilește mijloace de control pentru administrarea riscului și protecția informațiilor, se  precizează într-un comunicat al HID Global.

„A fi pionier al certificării ISO 27001 pentru folosirea dispozitivelor mobile pentru a deschide uși face parte din mișcarea către adopția pe scară largă a HID Mobile Access”spune Hilding Arrehed, vicepreședinte de servicii cloud, control acces fizic al HID Global.

Utilizatorii se pot baza pe HID Mobile Access pentru a accesa în siguranță uși, porți, resurse ale companiei și multe altele cu ajutorul telefonului mobil, tabletei, dispozitivului de purtat sau al altui dispozitiv mobil. În plus, soluția este un element esențial pentru organizațiile care caută să integreze control accesul cu tehnologiile și serviciile inteligente pentru clădiri pentru a crea experiențe mai convenabile, mai intuitive pentru utilizatori.

Validarea ISO 27001 a fost făcută de experți în domeniu de la alte firme care au validat soluția celor de la HID.

 

 

 

Share With: