[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Hanwha va expune o nouă serie de camere și NVR-uri la GSX 2018

Furnizorul global de soluții de supraveghere video IP și analog, Hanwha Techwin America, va lansa gama de camere și NVR-uri Wisenet Q.

Hanwha Techwin America va lansa seria Wisenet Q de camere și NVR-uri accesibile. Seria Wisenet Q a fost programată să poată fi pusă spre vânzare în septembrie 2018. Este o gamă de produse profesionale accesibile care oferă funcții simple și esențiale care sunt ideale pentru comaniile mici și mijlocii, scrie securityinfowatch.com.

Seria Wisenet Q oferă o gamă de 24 de camere de tip dome de interior și exterior care să îndeplinească nevoile diverșilor clienți care caută imagini clare la un preț acceptabil. Se adresează domeniilor precum retail, clădiri de birouri, bănci, transport și mai multe. Camerele pot avea rezoluții cuprinse între 2MP și 3MP.

Noua serie de (network video recorder) NVR-uri oferă o performanță ridicată pentru înregistrare, dar opțiuni eficiente din punct de vedere al costului pentru instalări mai mici precum birourile și magazinele. Clienții pot combina seria Wisenet Q cu noua serie Q de NVR-uri PoE. Porturile PoE elimină nevoia de a folosi porturi de conectare a cablurilor PoE de la camere sau de a folosi un switch extern PoE.

Noile NVR-uri vor putea fi folosite cu camere cu o rezoluție 4K folosind porturi HDMI.
Camerele și NVR-urile din seria Q permit folosirea tehnologiei de compresie WiseStream pentru a îmbunătăți folosirea lățimii de bandă și eficiența stocării imaginilor de înaltă rezoluție.

În iunie, Hanwha Techwin a lansat camere dome cu compresie H.265 pentru transport împreună cu TRM-60M NVR. Camerele au fost create pentru a rezista la vibrațiile produse de mijloacele de transport. Camerele au fost special create pentru a oferi o soluție robustă pentru activitățile de monitorizare în autobuze, trenuri, camioane și alte forme de transport, scrie sourcesecurity.com.

Cele trei camere rezistente la acțiunile de vandalizare pot înregistra imagini de 2MP de înaltă rezoluție și au un spațiu de stocare de până la 256GB cu ajutorul unui slot pentru carduri SD/SDHC/SDXC pentru a se asigura că imaginile sunt păstrate automat în caz că apare o problemă a rețelei.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019