[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Business & Tehnologie

Hanwha Techwin a lansat o cameră video pentru închisori, secții de poliție și spitale

Hanwha Techwin a lansat o cameră video care poate fi montată în colțuri, potrivită pentru supravegherea video a închisorilor, secțiilor de poliție și instituțiilor medicale destinate bolnavilor psihici.

Wisenet TNV-7010RC este o cameră video de 3 megapixeli, care folosește compresia H.265, cu analiză video integrată și mai multe funcții care o fac mai rezistentă la atacuri fizice, scrie ifsecglobal.com.

Camera a fost creată pentru nevoile poliției, închisorilor și instituțiilor medicale pentru persoane cu probleme mintale. Uri Guterman, head of product & marketing, Hanwha Techwin Europe, spune că există pacienți și deținuți care încearcă să se rănească și pentru a ține cont de asta mount-ul folosit pentru Wisenet TNV-7010RC a fost făcut în așa fel încât să nu se poată agăța nimic de el.

De asemenea, camera respectă standardul IK10+ care indică rezistența la vandalisme și are și o protecție IP66 și IP6K9K, precum și o funcție de detectare a șocurilor pentru a alerta operatorii camerelor când cineva încearcă să le strice, mai precizează Guterman.

Wisenet TNV-7010RC are integrat un emițător infraroșu 940nm, care proiectează lumină infraroșie până la 10 metri distanță cu o lungime de undă mai înaltă decât alte iluminatoare tradiționale cu infraroșu. Este invizivilă pentru ochiul uman și elimină riscul deranjării persoanelor care dorm într-o cameră securizată. Este o cameră potrivită pentru zi și pentru noapte și poate înregistra imagini color clare când nivelul de lumină măsurată ajunge la 0.3Lucși, de asemenea, folosește Wide Dynamic Range (WDR), care reduce zgomote de până la 120dB, pentru a produce imagini clare în cazul scenelor care conțin și luminozitate puternică, dar și zone foarte întunecate, scrie hanwha-security.eu.

Pentru a proteja intimitatea pacientului sau a deținutului, pot fi configurate zone de mascare a imaginii asupra unei zone specifice din câmpul vizual al camerei, în timp ce un microfon integrat și suportul audio facilitează o comunicare în două direcții.

Wisenet TNV-7010RC are o lungă listă de funcții suplimentare destinate operatorilor acestor camere. Asta include analiza video care poate detecta încercările de a umbla la un obiect protejat, trândăveala, detecția direcției, detecția ceții, creare unei linii virtuale, intrare/ieșire, apariție/dispariție, detecție audio, detecția feței, detecția mișcării și clasificarea sunetelor.

Funcția ‘Hallway View’ oferă un mod eficient de monitorizare a spațiilor înguste pe verticală precum coridoare, generând imagini cu proporții 9:16 x 3:4, pentru a funcționa eficient în spații înguste.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019