HomeStiriBusiness & TehnologieGSX 2019: Arecont Vision Costar lansează noi camere de supraveghere
GSX 2019: Arecont Vision Costar lansează noi camere de supraveghere

GSX 2019: Arecont Vision Costar lansează noi camere de supraveghere

GSX 2019: Arecont Vision Costar lansează noi camere de supraveghereArecont Vision Costar a anunțat lansarea de noi modele de camere video avansate și demonstrații ale tehnologiei cloud în cadrul conferinței GSX 2019.

Arecont Vision Costar, lider pe piața soluțiilor de supraveghere video în rețea, lansează câteva camere de supraveghere video avansate la GSX 2019, săptămâna aceasta la Chicago. Noile modele fac parte din  Total Video Solution și vor fi afișate la standul Costar Technologies. Expoziția se desfășoară în perioada 10-12 septembrie 2019, scrie einnews.com.

Total Video Solution combină camere avansate, sisteme de video management și dispozitive de înregistrare video într-o ofertă securizată din punct de vedere cibernetic și administrată în cloud. Este ușor de folosit și accesibilă și se adresează cerințelor de accesare de oriunde și oricând. Arecont Vision Costar va demonstra puterea soluției sale prin intermediul unor demonstrații live, interactive care folosesc în același timp monitoare, smartphone și tablete pentru a accesa camerele video locale și locații din țară.

Cele mai noi camere ale Total Video Solution, camera de exterior ConteraIP dome EX și Bullet EX sunt acum disponibile pentru vânzare, după ce au fost prezentate prima dată la ISC West, în aprilie, scrie securitysales.com.

Fiecare model EX are o rezoluție de 5MP și folosește analiza video avansată a Arecont. Analiza video permite detecția intruziunilor, a trecerilor peste o linie a vagabondajului și manipularea anumitor obiecte care nu trebuie atinse. O opțiune de a adăuga funcții de analiză suplimentare este disponibilă și include clasificarea obiectelor, numărarea persoanelor sau a mașinilor și urmărirea obiectelor luate sau uitate în urmă.

Fiecare model EX include capacități de filmare pe timp de noapte și zi cu senzori infraroșu integrați pentru a fi folosiți la interior sau afară. camerele include și lentile vari-focale motorizate pentru o focalizare rapidă în timpul setări și oferă întregul set de capacități pe care camerele cu un singur senzor ale Arecont le oferă. Acestea sunt: slot pentru card SDXC, PoE (Power over Ethernet), compresie H.264/H.265, SNAPstream+ avansat, SmartIR, tehnologii WDR și NightView avansate. Camerele EX pot fi folosite împreună cu profilele S, G, Q și T ale  ONVIF.

Share With: