HomeStiriBusiness & TehnologieGenetec va prezenta, în cadrul ISC West, soluții de securitate pentru o gamă largă de industrii
genetec-va-prezenta-in-cadrul-isc-west-solutii-de-securitate-pentru-o-gama-larga-de-industrii

Genetec va prezenta, în cadrul ISC West, soluții de securitate pentru o gamă largă de industrii

genetec-va-prezenta-in-cadrul-isc-west-solutii-de-securitate-pentru-o-gama-larga-de-industriiGenetec va prezenta, în cadrul ISC West, soluții de securitate destinate aeroporturilor, orașelor, instituțiilor de învățământ, societăților comerciale și transporturilor.

Jimmy Palatsoukas, Director of Product Marketing al Genetec, spune că aceste portofolii oferă noi oportunități de a îmbina securitatea, operațiunile și informațiile legate de business, scrie securitysales.com.

Genetec Airport Sense este o soluție avansată de analiză a operațiunilor care corelează datele oferite de senzori pentru a obține informații cu privire la fluxul de pasageri, securitatea aeroportului și toate operațiunile. Participanții la ISC West 2018 vor putea vedea și cum este întărită securitatea aeroporturilor, cum sunt îmbunătățite oprațiunile și cresc veniturile magazinelor cu ajutorul a trei sisteme: Genetec Security Center, o platformă de securitate unificată; Genetec Clearance, un sistem de administrare a problelor și  Genetec Mission Control, un sistem colaborativ de administrare a deciziilor.

Pentru orașe, Genetec Citigraf este us sistem care susține luarea de decizii, acesta fiind potrivit pentru forțele de ordine, servicii ce acționează în caz de urgență și agenții care sigură siguranța publică. Citigraf este deja folosit în câteva orașe, printre care și Chicago unde îmbunătățește colaborarea, reduce timpul de răspuns în cazul incidentelor și reduce semnificativ și infracțiunile. Sistemul unește mai multe subsisteme diferite, oferind informații relevante pentru o colaborare  între mai multe agenții.

Pentru securitatea campusurilor școlare, Genetec combină Genetec Security Center și Mission Control pentru a permite personalului de securitate să se pregătească și să răspundă eficient în caz de urgență. De asemenea, sunt combinate securitatea, control acces-ul , imaginile video, recunoașterea plăcuței de înmatriculare, comunicațiile și detecția intruziunilor.

Pentru mediul retail, Genetec recomandă Security Center, care permite vânzătorilor să obțină o vizibilitate asupra întregii afaceri, de la magazin la PoS și locul unde se gestionează banii, la centrele de ditribuție și parcări pentru a-și proteja personalul, clădiile și echipamentele, conform americansecuritytoday.

Pentru transporturi, soluțiile Genetec sunt create pentru a ajuta agențiile de transport public să creeze și să mențină cele mai eficiente operații și procese pentru a oferi pasagerilor experiențe pozitive într-un mediu sigur. Security Center este din nou recomandat în această situație deoarece permite accesarea tuturor informațiilor colectate de sistemele de securitate fizică.

Genetec a anunțat gama de produse ce vor fi expuse în cadul ISC West 2018 încă de la începutul lunii februarie, conform unei postări de pe site-ul său.

Cea mai nouă versiune Security Center și Genetec Citigraf au fost anunțate atunci împreună cu Genetec Clearance, un sistem de administrare al dovezilor digitale. De asemnea, compania își va continua misiunea de a învăța de la profesioniștii din domeniul securității cibernetice.

 

 

 

 

Share With: