HomeStiriBusiness & TehnologieFujitsu oferă soluții de securitate biometrice de la ImageWare
fujitsu-ofera-solutii-de-securitate-biometrice-de-la-imageware

Fujitsu oferă soluții de securitate biometrice de la ImageWare

fujitsu-ofera-solutii-de-securitate-biometrice-de-la-imagewareFujitsu își extinde portofoliul de soluții de securitate biometrice avansate prin intrmediul unui contract prin care va revinde soluțiile de securitate importante ale ImageWare Systems.

Prin această înțelegere, Fujitsu va revinde soluții de securitate care includ autentificare biometrică pentru dispozitive mobile, scrie biometricupdate.com.

Astfel,  Fujitsu nu doar își extinde portofoliul de soluții de identificare biometrică și administrare a accesului la dispozitivele mobile, dar adaugă și metode de autentificare care includ amprenta, fața și recunoașterea vocii.

Prin urmare, clienții Fujitsu vor păutea folosi autentificarea biometrică ca serviciu pe Fujitsu Cloud Service K5.

Fujitsu are, în prezent, în afara înțelegerii, soluții de administrare a accesului și identificare biometrică, printre care PalmSecure, o soluție de autentificare cu ajutorul venelor din palmă. Aceste soluții folosesc deja motorul biometric al ImageWare Systems ca mecanism de stocare a identității și de potrivire în cadrul bazei de date.

Jurnalistul Frans Labuschagne este de părere că folosirea informațiilor biometrice ca fața, amprenta, irisul, palma, venele și vocea nu trebuie confundată cu o autentificare sigură, confrom itnewsafrica.com.

Labuschagne consideră că băncile și alți furnizori de servicii financiare au nevoie de o bază puternică pentru securitate la care informațiile biometrice să fie adăugate în mod flexibil pentru a îmbunătății experineța utilizatorilor și a reduce nivelul de risc.

Spre deosebire de numele de utilizator și de parolă, informațiile biometrice nu pot fi schimbate când dorim. Dacă hackerii le pot fura și folosii nu mai sunt de folos pentru autentificare. Jurnalistul citează FIDO Alliance, care recomandă limitarea expunerii datelor biometrice și păstrarea lor pe dispozitive. Dispozitivele, la rândul lor, oferă o siguranță egală cu cea a tehnologiei pe care o folosesc.

 

 

 

Share With: